1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie działaja po instalacji na dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MasterBialy, Styczeń 4, 2012.

  1. MasterBialy

    MasterBialy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gręzawa
    Witam
    Mam taki problem:
    Zanim zainstalowałem najnowszą aktualizację gry po instalacji odpalały normalnie.
    Lecz po najnowszej aktualizacji nie mogę już niczego zainstalować ;/
    Po instalacji odpalam grę, płyta zakręci z 2-3 razy i wyskakuje komunikat: "(...) pobierz grę ponownie" lub "nie można odczytać płyty(...)"
    Nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi.
    Konsola nigdy nie była przerabiana (jest to elite jasper z lutego 2011 roku).
    Dodam jeszcze, że jak odpalam gry z płyt to działają normalnie, bez zająknięcia/zacięcia.

    Kolejne pytanie:
    Można w jakiś sposób ponownie zainstalować najnowszą aktualizację?
    Ponoć to może pomóc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie można , probowałeś zrobić wyczyść cache w konsoli?
     
  4. MasterBialy

    MasterBialy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gręzawa
    Tak czyściłem cache z 10 razy już ;)
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    orginały mam rozumieć?nie uszkodzone ani brudne itd?
     
  6. MasterBialy

    MasterBialy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gręzawa
    No oczywiście, że oryginały nówki i używki ale w idealnym stanie
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a nie masz bad sektorów na tym twoim dysku lub nie uszkodzony? jak nie to dzwoń do ms jako legalny użytkownik:)
     
  8. MasterBialy

    MasterBialy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gręzawa
    No właśnie nie wiem, czy nie mógł się on jakoś przypadkiem uszkodzić.
    Gdybym mógł to podpiąłbym ten dysk do PC i przetestował programem HDtune pod kątem badów
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    możesz , tylko nie mam pojęcia czy format xboxowy ci to zeskanuje, jak nie ruszałeś konsolą podczas pracy bo wygłąda na uwalony dysk
     
  10. MasterBialy

    MasterBialy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gręzawa
    Konsola stoi sobie normalnie na półce i nigdy nią nie ruszałem podczas pracy.
    Ale co ciekawe gry które zainstalowałem przed aktualizacją działają normalnie odpalane z dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum