1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie działają

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez The Only One, Styczeń 9, 2013.

  1. The Only One

    The Only One Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć, mam taki problem:
    Mam Fife 13 i gra działa normalnie, robiła aktualizacje na początku jak zawsze ale problem jest w tym ,że inne gry mi nie chodzą takie jak: NBA 11 czy Fight Night 4 i inne. Gdy chce grać w NBA to pojawia się tylko napis XBOX 360 na cały ekran ,a Fight Night wgl. nie czyta. Gry wcześniej działały normalnie ale od fify 12 tak się dzieje, dodaje że gry są orginalne. Nie wiem czy to coś da ale mam też połączenie z netem i xbox live.
    Co mogę zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. The Only One

    The Only One Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam przeróbkę ale to już bardzo długo kiedyś te gry działały normalnie
     
  5. Maniak driftu

    Maniak driftu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Skarżysko
    Zrobiłeś aktualizacje i dlatego .
     
  6. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie prawdopodobnie miałes wgrane LT 2.0 po aktualizacji dasha usunęło flash ;/. Jeszcze raz flash napędu.
     
  7. The Only One

    The Only One Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale gry orginalne chyba powinny chodzic ?? A jak kupię UFC 3 bo mam zamiar to fifa bd działać ??
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    oryginaly muszą chodzić
     
  9. The Only One

    The Only One Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    !TigraTeam właśnie oto się rozchodzi ,że orginały nie chodzą. Tylko Fifa z orginałów działa
     
  10. yakuza500

    yakuza500 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Toruń
    Właśnie nie koniecznie, orginalne gry mogą nie chodzic gdyż firmware się cofnął z napędu. Dobrze ze dashboard się nie zapętlił. Zrób sobie LT 3.0 + i problem minie lub powróć do stockFirmware. Pozdro
     
    1 osoba to lubi.
  11. The Only One

    The Only One Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a UFC 3 pojdzie normalnie bez przeszkod ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum