1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie działają

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Le Nino, Grudzień 3, 2009.

  1. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Witam.Kupiłem konsole na allegro,premium 20 GB.Sprzedawca twierdził,że konsola ma wgrana iExtreme 1.61,ale mam problem.Polega on na tym,że kiedy próbuję odpalić gry które są sprawdzone i działały na 100% na innej konsoli,z tym samym firmware konsola pokazuje mi,że w stacji dysków jest film dvd a nie gra.Czy sprzedawca mnie oszukał twierdząc,ze konsola jest przerobiona ?
    Z góry dzięki za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Albo oszukał, ze konsola jest przerobiona albo że iX 1.61...

    Jaki napęd i jakie gry Ci nie działają?
     
  4. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Nie mam pojęcia jaki jest to napęd,nie wiem nawet jak to sprawdzić...
    Da się to zrobić bez otwierania konsoli ?
    A gry jakie próbowałem to Fight Night 4,Batman Asylum,NFS Shift.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystkie gry z wave3 więc nawet na iX 1.6 powinny działać...
    Spróbuj odpalić grę z wave2 jakąś + jakiś oryginał
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki masz naped jak liteon to na bank nie masz 1.61
     
  7. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Jedyne co wiem na temat mojego napędu to,że na tacce pod spodem napisane jest IPT 3 :D

    Fifa 10 jest grą z wave 2 ?

    Aha,sprzedawca konsoli napisał mi,że gry które działają iExtreme 1.5 są nie kompatybilne z iExtreme który rzekomo jest wgrany w mojej konsoli.Czy gość próbuje mnie okłamać czy to prawda ?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie z wave3....

    GTA IV/FIfa 09/GOW 2 np mają wave2
     
  9. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
  10. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    ok,według zdjęcia które pokazał peja101 mam napęd Hitachi.

    Aha,czy jest możliwość przerobienia tej Fify na wave 2 ?
    Bo to jedyny obraz który mam w komputerze...
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Niby możesz spatchować...

    A jak masz Hitachi to najlepiej nagrać iX 1.51 bo wtedy odtworzy Ci gry spatchowane i nawet te z wave4!
     
  12. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Ok,więc jeśli nagram tę Fife z wave 2 i gra nie będzie działać to znaczy,że gość zrobił mnie w konia ?

    aha,sprawdzałem jeszcze na grze Mercenaries 2 World in Flames.
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No albo po prostu źle przerobił...

    Dobrze by było sprawdzić czy działa Ci oryginał bo jak tak to nie masz po prostu przeróbki a jak oryginał nie będzie działał to coś zwalił
     
  14. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Aha,dzięki wielkie wszystkim za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum