1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie działają!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ObitoHero, Styczeń 24, 2010.

  1. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za każdym razem gdy próbuje uruchomić swoja kopie zapasowa wyświetlę mi się biały ekran i napisy w paru językach (to play this disc put in xbox 360 console)
    konsola jest nowa ma wgrany ixtreme 1.5 , czy wie ktoś o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    iXtreme 1.5 obsługuje wave 1, 2 - nowsze obrazy, które posiadają wave 3 i 4 musisz patchować specjalnym programem na niższy wave (w Twoim przypadku wave 2), lub wgrać nowsze FW.
     
  4. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    jaka gra ?? pewnie gra źle nagrana lub wave 5 lub 6
     
  5. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wave 5/6 nie ma! Jest Wave 4.5. Ktoś już o tym pisał.
     
  6. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    No to się zdziwiśz masz tu baze abgx i masz wyraźnie napisane Army of Two The 40th Day ma wave 6
    abgx360 - Verified
     
  7. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale ten wave to juz pic na wode ^^ one sie skonczyly na wave 4
     
  8. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    mam pytanie czy gry z wave 5,6 beda dzialac z activate.iso na ixtreme1.6
     
  9. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam podłączę się pod temat.Wypakowałem gierkę i wyszedł plik 000 czym to zmienić na iso. bo program do nagrywania tego pliku nie widzi.
     
  10. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Plik 000 nagrywa się identycznie jak iso. Zmień program na Xbox Backup Creator, nagra ci się prawidłowo.
     
  11. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki kolego zainstalowałem ten programik ale czy mógłbyś mi tak po krótko opisać co i jak z tym programem jak ustawić żeby płytki nie zwalić:p.Bo córa mi głowę suszy:rolleyes:
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zamien sobie rozszezenie z 000 na iso i po klopocie :)
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  14. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam gry które wymagają wave 2 u kolegi wszystko śmiga
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Gry nie wymagają wave 2 tylko ixtreme w konsoli potrzebuje odpowiednio paczowanej lub nie gry z obsługiwanym przez niego wave aby gra się uruchomiła .
     
  16. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha jutro będę miał ixtreme 1.61 ponoć na tej przeróbce nie trzeba robić żadnych patchów gry od 1-4 wave będą działać bez patchowania wystarczy tylko nagrać czy to prawda?
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie tak..

    A jak masz liteona to zrób iX LT
     
  18. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak ale tylko niepatchowane gry ci zadzialaja. patchowane gry bedziesz musial uruchamiac przez activate.iso albo znow zobaczysz bialy ekranik :)

    jak masz naped liteona to lepiej wgrac 1,60NS. wtedy wszystkie gry ci beda chodzi, nie wazne jaki wave 1,2,3,4,5,6.... jak i zarowno gry patchowane jak i niepatchowane. Poprostu wgrywasz 1.60NS i juz wiecej nie bedziesz musial martwic sie ze w przyszlosci jakas gra ci nie zadziala.
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak już to iX 1.61NS ;) Jest bez bugów
     
Wczytywanie...

Poleć forum