1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry nie działają

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez lambert667, Maj 15, 2010.

  1. lambert667

    lambert667 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mój problem polega na tym że kupiłem kopię [ pirata ] red ded redemption, splinter cell, alan wake oraz prince of persia, lecz działa tylko splinter cell, inne są odczytywane jako dvd [ a przeróbke mam 1.6 i wszystkie najnowsze gry działały np. just cause 2, teraz splinter cell] . Teraz moje pytanie - czy pojawiła się jakaś nowa przeróbka na napęd samsung ? czy płytki są źle nagrane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawc plyty abgx360
     
  4. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Trzeba zrobić obraz na kompie i spatchować do wave 3 powinno zadziałać
     
  5. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Masz activate.iso odpalaj przez niego. A tak ogólnie to sprawdzałeś je jak kupowałeś ,bo ci mógł dać czyste płytki albo jakiś shit :/
     
  6. CierpliwyPlayer

    CierpliwyPlayer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Zawsze sprawdzaj na giełdzie te płytki . Jak ja kiedyś pojchałem kupilem kilka gier i patrze godzine pozniej . Czysta.
     
  7. zedzed

    zedzed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    proszę o pomoc z Alan Wake - pobrałem, wypaliłem i przy próbie uruchomienia (mam 1.6, używam activate.iso) mam komunikat ze konieczna jest aktualizacja oprogramowania bo bez tego gra nie bedzie dzialac - gdy wybiore tak to niby cos sie aktualizauje, konsola sie restartuje i potem od początku to samo. Po spatchowaniu gry do wave3 jest identyczny problem - co moze pomóc ?
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    No bo musisz dasha aktualnąć najprościej podłączyć do neta klocka.

    I przed podłączeniem go to neta lepiej żeby napęd był pusty.
     
  9. zedzed

    zedzed Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zawsze robiłem przez USB -musze znalezc w takim razie najnowszy soft i wrzuce na pendrive, dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum