1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry nie odtwarzaja na xtreme POMOCY

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez oster426, Luty 23, 2010.

  1. oster426

    oster426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam

    Chciałbym zapytac specjalistów na forum o pewna sprawe ..chodzi o to ze juz 3 gra ktora nagralem nie odtwarza mi na xboxie 360 wczesniej nie bylo zadnych problemow..teraz jak nagram plyte to na monitorze wyskakuje mi duzy napis xbox 360 i tyle..macie jakis pomysl co moze byc nie tak???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale masz przeróbkę Xtreme?
     
  4. oster426

    oster426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ,,

    tak mam przerobiona i wczesniej nagralem 2 gry i chodza bez zarzutu a teraz 2 nowe nie chca odpalic tylko pojawia sie ten napis xbox 360
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Masz xtreme czy ixtreme?

    Na xtreme powinno wszystko działać... w abgx na bank wszystko ok?
     
  6. oster426

    oster426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xtreme mam tylko nie pamietam ktora wersje ..abgx wszystko ok wszystko wedlug instrukcji..a czy moze miec wplyw ze mam np xtreme 1.5 a nie 1.6????
     
  7. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    jakie tytuły nie chcą odpalić?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli nie masz Xtreme tylko iXtreme!

    Xtreme to tylko do starych napędów!

    Jak masz iXtreme 1.6 lub 1.5 to musisz patchować obrazy
     
  9. oster426

    oster426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ...

    nie dzialaja Vancouver 2010 i Gta episodes from liberty city... a pachtowanie nie nastepuje czasem w abgx??? jak nie to na czym to polega???
     
  10. ninja88

    ninja88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum