1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry nie zapisuja sie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matryks, Marzec 21, 2010.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Simea , mam tak ze w grze pisze ze sie zapisuje , a jak wylacze konsole i wlacze to nie ma tego na dysku.Jak w grze dam zeby wyszlo do menu konsoli to wtedy wywala e68 , i musze zresetowac konsole.Mam przerobiona.Z jednymi grami tak jest z rugimi nie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    z którego roku to konsola?
     
  4. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2006 , 09.Czy ponowne nagranie gry moze pomoc?
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    rok 2006. konsole z tego okresu są bardzo awaryjne wiec to pewnie dlatego masz e68. to samo pewnie jest z zapisami.. mozesz sprobowac nagrac jeszcze raz,ale nie mam pojęcia czy to ci pomoże :D
     
  6. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dobra ale chyba czegos to wina musi byc , i jak mam to naprawic ?Kupin inny dysk albo karte pamieci?
     
  7. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    sprawdz inny dysk - pozycz od kolegi i sprawdz czy kopiuje sie dobrze i czy zostaje wszystko zapisane. jesli tak kup dysk. jesli nie wez swoj dysk do kolegi i tam sprawdz. byc moze kabelki sata zle ci dociskaja i wystarczy wymienic same okablowanie wewnatrz dysku. jesli nic nie zadziala kup nowy dysk
     
  8. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak , al to jest bardzo dziwne , jedne gry chodza drugie nie , pozatym zaden moj kolega nie ma xboxa ;/
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ale chodza Z DYSKU czy normalnie z napedu? zaden z twoich kolegow nie ma ixa ktory nie molgby pozyczyc dysku na pol godziny? skoppiujesz gre, zobaczysz czy smiga i bedzisz mial jasno sprecyzowana odpowiedz, nie wiem co mam ci wiecej poradzic skoro nie mozna postawic szczegolowej diagnozy :whistle:
     
  10. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzi mi o zapis gry , rozumiecie?Popostu jedne gry mi sie zapisuja a drugich sie nie da bo pisze ze cos tam damage albo jeszcze inne (zalezy od gry).No niesety nikt nie ma xboxa kogo znam ;/
     
  11. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    cd is dirty or damaged ? clean cd ? takie okno ci sie wyswietla ?
     
  12. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak proboje zapisac , daje na dysk to pisze ze your save file is damage albo cos takiego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum