1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry NO JTAG na płyte ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafalwojna, Kwiecień 12, 2011.

  1. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    Witam mam pytanie czy da sie wrzucic gry nojtag razem z profilami na płyte ? i żeby odbierał je nie przerobiony xbox ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Profilu z tego co wiem się nie da , ale grę owszem.

    Musisz mieć program MagicIso, zrobic obraz z folderu Content>0000......
    Następnie nagrywasz imgburn z prędkością 2.4x.
     
  4. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tyle ze dużo wolniej tra wczytywanie gry i poszczególnych leveli
     
  5. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    aha czyli ze jak wgram profil na pena a gre na DVD to bedzie normalnie dzialac ?
     
  6. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    a i jeszcze mam 1 pytanie jak mam to wgrac tym magic iso ? zrobic folder content w nim folder 0000000000000000 --> gra i potem zrobic z tego iso czy jak ?
     
  8. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    wykrywa jako dysk z roznymi materialami :/ale to chyba cos z gra bo nie bylem pewien czy nie odbiera tylko przez pena
     
  10. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo nie zrobiłeś dobrze obrazu MagicIso,Content>0000000000000000>gra. Folder Content przeciągasz do programu i robisz obraz.
    Później prawym na obraz iso>Otwórz za pomocą>IMG BUrn
    klikasz "verifity"i prędkość 2,4x
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja odradzam nagrywania np taka ja bordelands laguje ze masakra i polecam dysk :)
     
  12. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja używam programu USBXTAFF i tylko on mi działa i mi się wydaje najlepszy i najprostszy
     
  13. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    ja tez go uzywam do malych no jtagow ale mam pena 4 gb wiec burnout np sie nie miesci :/
     
  14. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale wielkość gry nie ma znaczenia dla programu
     
  15. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    czyli on tak jakby kompresuje gry ?
     
  16. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    lepiej z pena chodzi lub z dysku,ja nagrywałem RE5 to mi sie filmiki zacinały grubo

    możesz wrzucić pierw gre a póżniej dlc
     
  17. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    a jak roznroznic dlc od gry ?
     
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dcl maja zawsze taki numer 00000002 gry kazda inny numer dcl ten sam wszystkie
     
  19. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    czyli mam wgrac Content>0000000000000000>4D53085B>00007000 czy bez tego "4D53085B" ?
     
  20. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zależy co chcesz wgrać ?
     
  21. rafalwojna

    rafalwojna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    ok udalo mi sie wgrac ale teraz mi wyskakuje blad "nie mozna uruchomic halo:reach" nie wiem dlaczego wlaczam ten profil co trzeba i potem halo :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum