1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry nowe nie chodzą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djpalek, Październik 10, 2010.

  1. djpalek

    djpalek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanie,kupiłem dziś gry na x boxa 360 na giełdzie i nie chodzą ,konsola jest przerobiona i wyszystkie inne gry mi idą a te nowe nie chcą włąncza się tylko to logo xbox i jakby odtwarzacz dvd i nic dalej ,,podłączyłem ostatnio konsole do sieci i ściągałem aktualizacje może to od tego, ale inne gry idą proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może masz jakąś starą przeróbkę?
     
  4. Robert123456

    Robert123456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Podaj jaką masz wersję iXtreme (przeróbki napędu).
     
  6. Zboczeniec112

    Zboczeniec112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i ma być mniej piractwa potem w Polsce Nie przerabiam nie kradne .....
     
  7. marcin264

    marcin264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przed nagraniem zresetuj kompa mi takie coś pomagało
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    nie lepiej samemu sobie nagrać a niżeli kupować i to na dodatek piraty. Ktoś cię zrobił w BaMbukO!
     
  10. jaseik12

    jaseik12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Kupiłeś gry pod zły ixtreame czy jakoś tak;p ja tez tak miałem i to wszystko jest kwestia czy ta osoba przed nagraniem zmieniła wava gry... Najprawdopodobniej tak Dlatego poszukaj programu który zmieni ci Wava gry ale dozo przy tym roboty jest wiec Lepiej Pójść i sie go zapytać jak on to nagrał;p Bo jak ściągasz grę z neta i wrzucasz na płytkę to zawsze działa;p bo nie jest wavowana po ściągnięciu ale niektórzy wavuja i później efekt jest taki ze jednym chodzą a drugim nie wiem bo kolega tez ma ixa i on ma 1.60 i mu chodziły gierki a mi nie;p
     
  11. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    pewnie, trzeba siedzieć 2 godz aby zpaczować grę. Dowiedz się jaki masz iXtreme i przed nagraniem przerób wave w wavepatcher. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić poszukaj na forum a znajdziesz wszystko co potrzeba.
     
  12. variot

    variot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Abstra***ąc, kto kupuje na giełdzie gry ? Ziemniaki, jabłka rozumiem...
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Teraz najlepiej wypalić activate iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum