1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry po polsku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukaszenka, Wrzesień 8, 2010.

  1. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema mam takie pytanie ściągnełem mafie 2 w wersij spanish ( hiszpański chyba) i jest tam wybór na język polski przy włączeniu gry? i halo reach jest po polsku czy nie? bo ściąam gry nie po polsku ale jeśli jest gra po polsku to w opcijach mam wybór na polski co nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jezeli w opisie widnieje pl i jest on prawdziwy to w opcjach mozna ustawic polski jezyk,czyli polskie menu i napisy w grze
     
  4. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Nie musisz nic przełączać w opcjach. Jeśli masz w konfiguracji konsoli język i region polski, gra posiada polski język, to włączy się on automatycznie. Prawdopodobnie ta wersja Mafii nie ma języka polskiego. Z tego co mi wiadomo na razie tylko Mafia.2.CZ.PL.x360 - MICHALSS ma polski język (zresztą jak sama nazwa realsu wskazuje). Co do Halo to nie mam pojęcia.
     
  5. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam wersie multi5 5 języków powinno być pl
     
  6. czeslaw14

    czeslaw14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Śrem
    Halo Reach nie ma w wersji polskiej, chodzi o jakieś prawa Bungie. Żadne Halo nie było po polsku oprócz Halo Wars.
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Ja na przykład kupiłem Gears Of War 2 w wersji EN i po podlaczeniu do netu gierka wykonała aktualizację i już była po polsku tzn. menu a dialogi to z napisami. szczerze mówiąc byłem miło zaskoczony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum