1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry pod Link system

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mapii7, Wrzesień 4, 2014.

  1. mapii7

    mapii7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam konsole z zainstalowanym RGH. ( gry w xex )
    Próbuje zagrać po system link.
    Postępowałem wg. poradnika.
    Konto założone.
    W ustawieniach i testach dobrze.
    Okładki pobiera.
    Zaktualizowane FSD
    Ale nie podświetla opcji link po naciśnięciu przycisku Guide.
    I tu pytanie czy gry pod Link system to to jakieś specjalne wersje czy może być każda ( np. z pirate bay )?
    I ew. pytanie jak taką specjalną wersje rozpoznać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariuszmax

    mariuszmax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nieuwegein
    Gra musi posiadac system link aby mozna w nia bylo grac po link-u np COD BO2 ? a w co chcesz zagrac? W google mozesz sprawdzic liste gier posiadajacych system link :)
     
  4. mapii7

    mapii7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    w diablo musisz mieć taką samą wersję Media ID jak osoba z którą zamierzasz grać.
    GUIDE naciskasz po uruchomieniu gry, jeśli dalej nie podświetla się opcja system link przeinstaluj FSD z poziomu xexmenu
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    ~z0nk - nie tylko w diablo, MiD musi być zgodne przy każdej grze :)
    Przed wrzuceniem świeżego FSD, spróbuj w opcjach załadować ponownie plugin, oraz sprawdź czy macie jednakowe TitleUpdate ( o ile do nowego diabełka już jakieś TU wyszło :p )
     
  7. mapii7

    mapii7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po zalogowaniu w FSD
    Diablo III UEE
    Title ID 394f07d4
    Media ID 38e299cd
    Na XboxUnity interface | Access to title updates, covers and link rooms Title ID się zgadza ale nie mogę znaleźć czy media ID odpowiednie.
    Spróbowałem:
    1. zaznacz w generals settings "ENABLE BETA UPDATES" oraz "Recieve Updates notice on Startup" po czym zrestartuj konsolę.
    Po resecie wejdź w SETTINGS>PLUGIN i zaznacz aktualizację pluginu ptaszkiem.
    gdy zaktualizuje dajesz reset i jest zaktualizowany
    Ale nadal nie podświetla system link.
    Jutro spróbuje przeinstalować FSD.
    Zobaczymy::smug:
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1121
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po 1 : Nie Title id masz porównać, bo dana gra ma jedno TID.
    Po 2 : Media id masz porównać, ale nie na stronie unity, tylko z MID gry osoby z którą chcesz grać.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  9. mapii7

    mapii7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powoli się poddaje.
    Przy aktualizacji FSD nie udaje mi się wszystkiego usunąć.
    Pozostają jakieś pliki w folderze plugin.
    Próbowałem usunąć przez xexmenu , FSD uruchomiane z pena i przez FTP.
    Cały czas to samo.
    Nie podświetla system link po naciśnięciu przycisku Guide

    EDIT:

    Problem rozwiązany wgrałem FSD wersje 775 od razu udało się wszystko ustawić.
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    co do media id się nie zgodzę, mam wersje PL black ops 2, kumpel ma ENG i śmigaliśmy po linku ( nie miałem spolszczenia )
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    bo nie we wszystkich grach trzeba mieć te same media a raczej wydaje mi się że jest to rzadkością..
     
Wczytywanie...

Poleć forum