1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry pod LT 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sebuhh, Luty 9, 2012.

  1. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Mam pytanie. Kupiłem konsolę z przeróbka LT 3.0. Mam zamiar po raz pierwszy wypalić obraz płyty. Czy gra która mam na dysku musi być spatchowana właśnie pod ten rodzaj przeróbki ? Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.. a na forum nie znalazłem podstaw, tylko opisy błędów już podczas wypalania.. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, będę bardzo wdzięczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Czy w takim razie muszę mieć nagrywarkę która obsługuje zabezpieczenia XGD3 ?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie musisz kupować takiej nagrywarki, każdą nagrasz gry XGD3 z większym lub mniejszym skutkiem, tyle że nie będziesz miał możliwości instalowania ich na dysku.
     
  6. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Świetny poradnik. Już wiem co i jak, tylko po wrzuceniu obrazu od abx (jeśli gra jest przygotowana pod LT 2.0 to wyskoczy The first 12 sectors of topology data are blank, a gdy jest przygotowana pod LT 3.0 Topology data is currently verified). żaden z tych komunikatów się nie pokazuję. Dlaczego ?
     
  7. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    pewnie dlatego że wrzucasz do abgx obraz XGD2, te komunikaty zobaczysz jak bedziesz skanować obraz XGD3
     
  8. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Rozumiem.. Czyli jak mam obraz XGD2 wystarczy przepuścić grę przez abx żeby dograło potrzebne patche pod LT 3.0 i wypalić na płytkę. SERDECZNE DZIĘKI.
     
  9. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    XGD2 nie musisz przepuszczać przez abgx, aczkolwiek jak to zrobisz to nic nie zaszkodzi
    za to obrazy XGD3 obowiązkowo przepuszczasz przez nowego abgx a ten wtedy dogrywa "Topology Data" i po tym zabiegu obraz jest gotowy to nagrywania
     
  10. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    ok. nawet jeśli mam obraz gry pod LT 2.0 będzie działał na wersji 3.0 wystarczy nagrać ?
     
  11. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak masz gre XGD3 pod LT2.0 to ona na LT3.0 nie odpali, trzeba nagrać od nowa, wcześniej przepuszczając przez abgx

    gra XGD2 pod LT2.0 odpali również na LT3.0
     

Poleć forum