1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry pod LT2 nie dzialaja na innej konsoli z LT2.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pbb88, Grudzień 16, 2012.

  1. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Witam,
    Mam problem z grami. Dlaczego gry, ktore dzialaja pod LT2 na innej konsoli, nie dzialaja na innej konsoli na ktorej jest wgrane LT2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    "nie działa" możesz to sprecyzować
     
  4. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Błąd autoryzacji płyty czy cos takiego. Przy wlaczeniu gry, jakiej nowszej, wyskoczyla aktulizacja i zaktualizowalem...moze to dlatego nie dziala gry teraz?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to jaki masz teraz numerek dash?
     
  6. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
  7. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    usuneło przeróbke, zrób sobie LT 3.0 i powinno być git
     
  8. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    a jesli ta druga konsola ma taki sam dash i tam dzialaja gry?
     
  9. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Płyta nie jest obsugiwana. Taki komunikat pojawia się.
     
  10. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    nie chodzi o dasha lecz o wersje przeróbki
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    może i ma, ale tam dash został wgrany inaczej. nie tak jak ty to zrobiłeś ;]
     
  12. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Czyli co teraz pozostaje?
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak masz lt 2.0 i dash 15574 wszystko zostaje i przerobki nie usuneło , mozliwe ze na drugiej konsoli jest wyzszy dash niz 15574 i wtedy gry moga nie smigac
     
  14. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    A jakie gry powinny mi chodzic na LT2? a jakie nie?
     
  15. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Dwie konsole maja ten sam naped LITEON, ten sam LT2 i ten sam dash 15574. Dlaczego wiec nie chodza te nowsze gry na jednej?
    Czy jest jakas roznica miedzy LT2 a LT2 PLUS? czy to to samo?
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń pamiec podreczną w opcjach dysku wyłacz i włacz xboxa
     
  17. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    próbowałem, niestety dalej to samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum