1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry pod LT2 nie dzialaja na innej konsoli z LT2.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pbb88, Grudzień 16, 2012.

  1. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Witam,
    Mam problem z grami. Dlaczego gry, ktore dzialaja pod LT2 na innej konsoli, nie dzialaja na innej konsoli na ktorej jest wgrane LT2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    "nie działa" możesz to sprecyzować
     
  4. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Błąd autoryzacji płyty czy cos takiego. Przy wlaczeniu gry, jakiej nowszej, wyskoczyla aktulizacja i zaktualizowalem...moze to dlatego nie dziala gry teraz?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to jaki masz teraz numerek dash?
     
  6. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
  7. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    usuneło przeróbke, zrób sobie LT 3.0 i powinno być git
     
  8. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    a jesli ta druga konsola ma taki sam dash i tam dzialaja gry?
     
  9. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Płyta nie jest obsugiwana. Taki komunikat pojawia się.
     
  10. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    nie chodzi o dasha lecz o wersje przeróbki
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    może i ma, ale tam dash został wgrany inaczej. nie tak jak ty to zrobiłeś ;]
     
  12. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Czyli co teraz pozostaje?
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1280
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak masz lt 2.0 i dash 15574 wszystko zostaje i przerobki nie usuneło , mozliwe ze na drugiej konsoli jest wyzszy dash niz 15574 i wtedy gry moga nie smigac
     
  14. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    A jakie gry powinny mi chodzic na LT2? a jakie nie?
     
  15. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Dwie konsole maja ten sam naped LITEON, ten sam LT2 i ten sam dash 15574. Dlaczego wiec nie chodza te nowsze gry na jednej?
    Czy jest jakas roznica miedzy LT2 a LT2 PLUS? czy to to samo?
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń pamiec podreczną w opcjach dysku wyłacz i włacz xboxa
     
  17. pbb88

    pbb88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    próbowałem, niestety dalej to samo
     

Wczytywanie...

Poleć forum