1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry pod LTE 3.0 bezposrednio z dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TheArt, Styczeń 19, 2014.

  1. TheArt

    TheArt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witajcie,

    chcę Was zapytać jak mogę nagrać gry na dysk xboxa, konsola przerobiona LTE 3.0 i na dysku jest kilka gier, jak to się wyjmuje ten dysk żeby podpiąć do PC i w jakim formacie mają być gry, czy może to być ISO czy trzeba coś przerabiać żeby były do odpalenia od razu z poziomu konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Przy przeróbce Lt kopie zapasowe gier nagrywasz na płyty :)
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagrać na dysk możesz ale i tak potrzebujesz płytę do weryfikacji. Na lt grasz tylko z płyty, chyba że zakupisz grę przez xbl....
     
  5. TheArt

    TheArt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam gry na dysku więc jak się tam znalazly, musiały być jakoś wgrane. Co do przeróbki to ma przeróbkę RGH i LTE3.

    A jak podpiąć w ogole zewnetrzny dysk, podpialem do usb i nie widzi go, chciałem np. filmy ogladac przez konsole.
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. TheArt

    TheArt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to mój dysk z danymi, przenośny, więc format srednio mi sie podoba, a jak go wepne do usb to gdzie go szukac w menu
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. TheArt

    TheArt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam FSD, te xex to tez jakis interfejs? dziwne nie widac tego dysku w menedzerze plikow, jest pamiec wewnetrzna jakies 3gb, dysk 150gb wewnetrzny, moze przez to ze to dysk z interface 3.0? a odtwarza xbox rmvb filmy
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    więc dysk pewnie musi być sformatowany pod FAT32 (już nie pamiętam jako to miało być)... avi na pewno odtwarza ale oczywiście nie obraz / dźwięk HD, są jakieś programy na x'a przez które można oglądać filmy ale raz działa raz nie działa i nie raz się zatną :)
     
  11. TheArt

    TheArt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zaawansowana konsola mowie bedzie domowym centrum rozrywki a tu ani dysku nie widzi ani filmow nie odtwarza, to jakis stary tuner dvbt byl bardziej multimedialny
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    xbox360 nie nadaje się do oglądania filmów, mówią że xbox1 to jest maszyna multimedialna po przeróbce oczywiście ale to nie moja działka :)
     
  13. TheArt

    TheArt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sformatowałem dysk 250gb zewnetrzny programem fat32format, wgrałem na ten dysk kilka plików ale konsola wciąż nie widzi dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum