1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry się nie uruchamiają

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marton22, Lipiec 9, 2012.

  1. marton22

    marton22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam problem z moim xboxem przerobiłem go sam napęd lite-on pod przeróbkę lt 3.0 i nie mogę włączyć żadnej gry próbowałem z różnymi grami nagrywając na różne sposoby zwykłą nagrywarką przez clone cd nagrywarką ihas 124 b z lt max programem imgburn weryfikacja ok i za każdym razem to samo wkładam płytę wykrywa jako grę próbuję odpalić czarny ekran i tyle wraca do menu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Wgraj jeszcze raz LT, coś źle się wgrało.
     
  4. marton22

    marton22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przed wgraniem lt 3.0 na nowo trzeba wgrywać OFW a jak tak to skąd wziąć OFW do napędu lite-on
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie trzeba wgrywać ofw. Jeśli wgrałeś lt zgodne z twoim napędem, to przepuszczaj gry przez abgx'a przed nagraniem i powinno wszystko działać.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    odpal oryginalną gre jak masz jakąś - jak ruszy to będzie wiadomo że na pewno flash jest okey.
     
  7. marton22

    marton22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jesli jest czarny ekran to moze byc cos z topology, wgraj najmowszego dasha i powinno odpalic

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  9. marton22

    marton22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam najnowszego dashboarda przy abgx nie dawałem regionu i nie ściągałem tych dodatkowych archiwów. Co do przeróbki to zrobiłem miałem dashboard 14719 i w międzyczasie były dwie aktualizacje obecnie mam dashboard 15572. Aktualizacja pobierana z poziomu konsoli.
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz w abgx ustawione na level 3?? żeby dograł nowe topology, musisz też mieć najnowszą wersje abgx
     
Wczytywanie...

Poleć forum