1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry tylko na PAL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krygo, Listopad 17, 2009.

  1. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Witam! Czy zna ktoś jakieś gry które wyszły tylko w PAL??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tony.sanchero

    tony.sanchero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Jakieś przykłady?
     
  5. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    a mam takie pytanie po co ci to?
     
  6. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Bo planuję mieć konsulę ze stanów + do tego nowy zasilacz... I zastanawiam się czy są jakieś dobre gry w które nie pogram...
     
  7. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    po co cytujesz posty? -admin sory za OT
    zależy co lubisz... gta assasin's i inne znane tytuły są na pala i ntsc
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pograsz w 99% tylko z dostepem bedziesz mial trudniej
    nic ciekawego nie wychodzi tylko w palu
     
  9. Xbox360 Elite

    Xbox360 Elite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety po co te kraje pal i itd
     
  10. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Interesują mnie gry takie jak:
    • GTA (IV)
    • Need for speed (shift)
    • Assasin 2
    • Forza 3
    • Halo
    • Modern Warfare 2
    i podobne

    są na PAL i na NTSC (ewentualnie region free)??

    Tam gdzie tytuł gry w nawiasie to chodzi mi nie tylko o konkretną część ale o inne też...


    EDIT:
    Z dostępem czyli co??
     
  11. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    z dostępnością w sklepach mu chodzi
    a te wszystkie gry (i inne ich części) są na ntsc
     
  12. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Wielkie dzięki. A mam jeszcze jedno pytanie średnio związane z tematem. A mianowicie, jaki zasilacz musiałbym kupić?? (Chyba do Jaspera)
     
  13. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    hmm ntsc nie mam ale z tego co sądzę to taki sam ;P w sumie i tak przetwarza to na ileś tam Volt i z 220 i z 120/130
     
  14. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl


    Z tego co wiem to muszę kupić nowy bo ten oryginalny ze stanow przetwarza 110 na ileśtam a ja potrzebuję z 230 na ileśtam... Tak pisali ludzie na innych forach.
     
  15. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    to musisz kupić zasilacz bodajże 150W :)
     
  16. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    A takich jakby nie ma na allegro...
     
Wczytywanie...

Poleć forum