1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry uruchamiane z dysku

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Viperdiesel, Grudzień 16, 2008.

  1. Viperdiesel

    Viperdiesel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    mam pytanko odnośnie tego czy w jakiś sposób da się uruchamiać gry z dysku konsoli? W niedługim czasie mam zamiar sprawić sobie iXa i bardzo mnie to ciekawi, niestety nigdzie nie znalazłem odpowiedniego tematu.
    Oczywiście konsola będzie posiadać iXtreme 1.41. Jestem zielony w temacie więc proszę o wyrozumiałość.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz wgrać New Xbox Experience, umożliwi Ci on zainstalowanie gierek.
    Ale żeby odpalić grę niestety musisz tak czy siak mieć płytę w napędzie.
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    dokładnie. plus jest taki że napęd nie będzie mielił płyty i tekstury będą się szybciej wgrywały. a odpalania żadnej filozofii wilkiej nie ma bo wystarczy że włożysz płytę a x automatycznie odpali się z dysku. ale płyta musi być
     
  5. Rumcajz

    Rumcajz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak facet przerabia konsole tym iXtreme 1.41 to wgrywa się ten New Xbox Experience? Czy sam go muszę wgrać?
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    przeróbka dotyczy flashu napędu a nie aktualizacji dasha konsoli. może Tobie go zaktualizuje, a może nie, i będziesz musiał sam to zrobić
     
  7. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja próbowałem zainstalować Far Cry 2 i udało sie ale gra troche przymulala tzn była mniejsza płynność gry niz odczytywania prosto z płyty, nie wiem moze to była przyczyna tego ze miałem na dysku jakies nie potrzebne zeczy typu trailery. Mial moze ktos taki prolem?
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    na chwilę obecną mam tylko jedną gre na dysku ale nic takiego nie zauważyłem. ale wątpie aby to była wina trailerów
     
  9. Viperdiesel

    Viperdiesel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ech no trudno, myślałem, że jednak się da.
    A co do tego nowego dasha to można go pobrać jakoś z sieci i zainstalować s płytki?
    Aham i jeszcze jedno pytanko, czy ktoś może nagrywał płytki na X'a na NEC'u 3520a? Wiem, że to stara nagrywarka, ale jeszcze działa :D więc nie chcę jej jak narazie wymieniać.
     
  10. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Rumcajz

    Rumcajz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak z pena się da to i pewnie z płytki też ? ;)
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak, z płyty też można. Wystarczy trochę poszukać.
     
  13. MarkusF1

    MarkusF1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nigdzie nie znalazłem odpowedniego tematu wiec pisze tu .Mam następujacy problem posiadam xboxa 360 arcade i ostatnio kupiłem dysk do niego (120) chodzi mi o to czy da się na niego zgrac gry lub jakieś inne rzeczy jesli tak to niech ktos napisze jak to zrobic ja za bardzo nie znam sie na tym wiec bardzo prosze o pomoc :)
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    gry sie da innych rzeczy raczej nie (tzn muzyki, filmow)
     
  15. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  16. MarkusF1

    MarkusF1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale zeby zapisac jakas gierke na dysku to potrzebny bedzie cały ten sprzet w linku wyżej
     
Wczytywanie...

Poleć forum