1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry w wersji cyfrowej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez teka2, Kwiecień 3, 2014.

  1. teka2

    teka2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem. Posiadam XBOX'a 360 i na nim gry w wersji cyfrowej kupione ze sklepu cyfrowego Microsoftu. I moje pytanie dotyczy: Czy mogę jeśli tak to jak mogę zrobić sobie kopię tych gier ? I drugie pytanie. Jadę na urlop na 2 tygodnie do rodzinki. Też mają xboxa. Gdybym miał gry na płytach to bym wziął ze sobą. Ale nie mam. Więc jak mogę grać na ich xbox'sie w moje gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kretonus

    Kretonus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rydułtowy
    O ile się nie mylę jak oni mają podłączonego xa do konsoli to możesz się zalogować na swój profil o sobie tam ściągnij gry :p
     
  4. skyDragon

    skyDragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    212
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kęty
    Jak można podłączyć konsole do konsoli?
    Ps. Wiem o co ci codzi.

    Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  5. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pomyliło mu się. Jeśli tam mają xboxa podłączonego do neta, możesz pobrać u nich profil, a następnie gry. Tylko savy musisz przenieść np. na pendrivie. Tylko pamiętaj, te gry z twojego konta będą działały tylko na twoim profilu. Aby działały na wszystkich profilach na konsoli musisz przenieść licencje. Ew. grać na 2 pady - na 1 logują się na twoim profilu, włączają grę, na 2 na siebie i grają swoim profilem.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bierz dysk ze sobą o ile też mają FAT'a, zamontujesz swojego twardziela na innej konsoli i będzie jak twoja :)
     
  7. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W slimie też można wziąć dysk.
     
  8. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A pro po dysków. U mnie w slimie mogę na luzie wyciągnąć dysk. Przy zakupie musiałem sam go tam włożyć. Kuzyn też ma slima, ale jak kupił konsole to już miał ten dysk włożony i nie chce wyjść. Czy on może go mieć 'na stałe' ? Czy po prostu trzeba porządnie pociągnąć ?
     
  9. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jasne ze tak tylko gdyby miał FAT'a to musiałby wyciągać go z obudowy i zerwać plombę. Skoro masz SLIM'a to wyciągaj dysk i po kłopocie :)
     
  10. teka2

    teka2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jeśli przeniosę licencję na ich konto to będą gry działały na 2 kontach( i 2 xboxach) ? czy tylko na tym na które przeniosłem licencje ? A wtedy na moim nie ?
     
  11. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Beda dzialaly tylko na konsoli na ktora przeniesiesz licencje
     
  12. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I na twojej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum