1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry wave 2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez berserker8888, Grudzień 20, 2010.

  1. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wczoraj kupilem konsole i mam taki problem, ze nie wiem jaka jest w niej przerobka. Konsola jest z 2008 z napedem hitachi. Problem mam jest taki, ze gry od jedengo kolegi dzialaja spatchowane na wave 2 . Od drugiego ktore sa spatchowane na wave 2 nie dzialaja. Czy mozliwe, ze pierwszy kolego jak sciagnal obraz to spatchowal od razu na wave 2 i dlatego jest ok. A drugi moze mial spatchowana do wave 3, a z wave 3 spatchowal na wave 2 i dlatego mi nie dzialaja?? Co mogłbym zrobic zeby te gry podwojnie patchowane u mnie poszly?? I jeszcze jedna kwestia odnosnie nowych gier z AP 2.5 kumpel sciagnal nowego Assasyna i po odpaleniu konslola chce mi sie aktualizowac i nawet sie to udaje, ale po ponownym uruchomieniu wystepuje blad
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Aktualizacje przeprowadzić z Pendriva, lub z CD. Najnowszego dascha znajdziesz na stronie xbox.pl.

    Jeśli masz oryginalnego Hitachi gry z zabezpieczeniem A.P 2.5 powinny Ci pójść (Assasin; Fable; NFS), dokonaj aktualizacji jak wyżej podałem ^.

    Co do pachowania gier, za bardzo sie nie znam, ale z tego co kojarzę to grę można dowolnie pachować na ile się chce sposobów.

    Najlepszym rozwiązaniem jest inwestycja w LT+ i zapomnienie o problemach.
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej jakbyś zobaczył jaki masz model napędu i jeżeli masz 46 / 47 / 58 / 59 to możesz spokojnie wgrywać iX1.51 (obsłuży Ci wszystkie wave, gry z AP25 też)

    Jeżeli miałbyś 78/79 Hitachi, to wgraj LT+1.1.



    Jak próbujesz uruchomić gry, to tak jakby film się włącza?
    W jaki sposób przy AC:B zainstalowałeś dasha, tego nie wiem. Był w tym AC:B wave zmieniany?
    Sprawdzałeś, czy co Ci nie działają mają na pewno wave 2?
     
  5. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprobuje zaaktualizowac recznie . Assasin jest nie patchowany po wlozeniu plyty probuje aktualizowac. Natomiast co do starszych gier to probuje odtwarzac film
    Tak wszystkie gry ktore mam maja wave 2 z tym, ze nie wszystkie dzialaja. Przynajmniej tak wynika z tego co abgx podaje. Dlatego tak mysle ze niektore gry byly odwojnie patchowane i moze dlatego nie dzialaja
     
  6. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz jakiegoś starego iX. Zrób reflash.
    Tak jak napisałem Ci w poście #3, zobacz jaki masz model napędu i zależnie od tego wgraj najnowsze pod ten model fw. Wszystkie gry będą Ci wtedy działać.
     
  8. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola przerobiona na LT 1.1 + W zwiazku z tym teraz mam pytanie czy dasha tez musze wgrywac nowego czy ten ktory mam moze zostac?(chodzi mi o najnowsze gry czy pojda?) W prawdzie u goscia gdzie przerabual mi konsole Need for speed poszedl ale z innego zrodla slyszalem ze musze wgrac nowego dasha zeby nie zablokowac konsoli
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Dash nie ma znaczenia, jeśli gra wymaga, to wgrywasz... Wersja softu nie ma znaczenia co do bana, czy czego tam jeszcze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum