1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry wymagające dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mario2806, Listopad 7, 2009.

  1. mario2806

    mario2806 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    W związku z ostatnią akcją microshitu:ban, chce się dowiedzieć, które gry (te co wyszły i dopiero wyjdą) wymagają dysku. Wiem, że Forza 3 i burnout paradise. Pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kaliberek

    Kaliberek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    300
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Eeee... Dysku!?
    Ja mam burnouta a nie mam dysku i wszystko hula aż miło, o.o?
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Forza chyba też nie wymaga tylko wtedy nie masz dostępu do wszystkich torów i aut. Ale mogę się mylić...
     
  5. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Dodatki do gier się raczej zainstalują, bo nie instalujesz ich z poziomu konsoli tylko z gry np. dysk 2 do forzy 3.
     
  6. mario2806

    mario2806 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Burnout podobno wymaga dysku do gry przez net
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma chyba gry ktora wymaga dysku
    sa tylko takie ktore bez tego maja ograniczona funkcjonalność
     
  8. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    do takich gier można zaliczyć GTA, bez dysku granie w nią nie ma sensu no chyba że ktoś ma cierpliwość do wciskania pauzy co 5 min i czekać aż się tekstury załadują.
     
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Z tym się nie zgodzę

    Krisr77 dobrze powiedział.
     
  10. Vito2744

    Vito2744 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Burnout wymaga dysku ale tylko do multiplayera. Gdyż potrzebna jest do pobrania łatka, która waży dość sporo i nie zmieści się nawet na karcie pamięci 512mb. Forza 3 również nie wymaga dysku twardego. F3 jest na dwóch dvd. Na jednym jest gra na drugim płytka z dodatkowymi samochodami, które nie są wymagane do odpalenia forzy 3. Ogólnie jeśli się dobrze orientuje to nie ma gry, która wymagał by dysku twardego do grania.
     
  11. mario2806

    mario2806 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie o to mi chodziło
     
  12. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Dokładnie tak jak Krisr napisał. Niektóre gry po prostu maja zbyt duże aktualizacje i bez dysku nie pobierzesz update-a. Ale jak ktoś ma bana to i tak go nie pobierze :p
     
  13. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    dlaczego się nie zgodzisz? GTA Episodes from Liberty City grałem bez dysku może 2 godziny, wyłączyłem ją bo prędkość wczytywania tekstur podczas jazdy samochodem to po prostu porażka, spróbuj ją odpalić bez instalacji na HDD
    Przedwczoraj przyszedł do mnie nowy, większy dysk i po instalacji jest ok
    Wiem że nie tylko ja miałem problem z doczytywaniem tekstur, temat już był na forum
    Może małe pytanko, czy komuś GTA bez instalacji na HDD chodzi płynnie??
     
  14. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Z tego co się orientuję to płynnie chodzi oryginalna GTA, a pirat już tka przy doczytywaniu (informacja z innego forum bo sam mam dysk).
     
  15. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pudło, mi oryginał się doczytywuje. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum