1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry x na x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebiquel, Czerwiec 15, 2012.

  1. sebiquel

    sebiquel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć.
    Ściągam sobie właśnie Black - tą grę na xboxa zwykłego. Co będę musiał zrobić, żeby sobie w nią zagrać? wystarczy normalnie nagrać (mam lt burner max), włożyć płytę, podpiąć do LIVE, zaktualizować cośtam i tyle? Czy może jednak to wymaga czegoś wiecej?

    A jak się ma sprawa z oryginalną grą XBOX? Bo jestem zdeterminowany, żeby sobie w to pograć, więc jeśli nie ściągnę, to kupię oryginał.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Musisz mieć HDD aby odpalić grę z XBOX-a :)
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  5. sebiquel

    sebiquel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem wiem, mam 60GB oryginalny, Xbox360 przerobiony, ale co muszę zrobić, żeby odpalić. Czy wystarczy podłączyć do live, włożyć płytę i zaktualizować? Mówię tu o płycie nagranej, a nie oryginalnej.
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz przerobić ISO do DVD9 i zmienić default.xbe na czysty niezmodyfikowany. Poradnik jest na forum.
    EDIT: http://xboxforum.pl/artykuly-31/nagrywanie-obrazu-iso-z-xbox-na-xbox-360-a-400/
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum