1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRY XBG3 pytania.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Moniak, Styczeń 8, 2012.

  1. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Mam problem. Ostatnio nie miałem czasu na śledzenie nowych technik zabezpieczeń gier i jak to się nagrywa. Ostatnio nagrywałem gry z zabezpieczeniem AP. 2.5 i przerabialem specjalnie konsole pod to zabezpieczenie. słyszałem wlasnie ze teraz weszły zabezpieczneia jakieć CIV oraz XBG3. Jak jest z tymi nagrywarkami? Trzeba mieć tą specjalną nagrywarkę? (tylko liteon np. 124..-B którego ja nie posiadam :/ ) I słyszałem też że potrzebny jest jakiś specjalny firmware do tych napędów i dopiero w 100% mozna nagrywać te gry. Czy to prawda? Jeśli mam nagrywarke innej firmy to nie nagram? I moje kolejne pytanie.. Jaka jest lista gier z tymi zabezpieczeniami najnowszymi? Wszystkie te najnowsze?.. Chciałbym pograć w BF3, MW3, GOW3, Forza4 i ogółem w coś nowego..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie musisz mieć tej nagrywarki, żeby grać w najnowsze gry z XGD3.
    Jeżeli nagrasz zwykłą nagrywarką to będziesz mógł grać ale tylko z płyty a nie dysku.
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Wyszedł najnowszy lt 3.0. jeżeli nie masz ihas to nie pograsz na live i nie nagrasz gry na hdd, czyli pozostaje granie z płyty. Do ihas potrzeba wgrać firmware od c4eva lt max czy jakoś tak. Poradnik na forum. Wejdź w google i wpisz abgx verified tam masz pełna listę.
    o ile się orientuje to w żadna z tych gier nie zagrasz

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    ostatnia moja przeróbka to chyba LT+ 1.9 (pod AP 2.5) normalnie nagrywałem AC: brotherhood, NFS:HP, Fable 3 COD Blackops itd.. (To już wszystko przeszedłem :D ) teraz tylko mnie interesują gry z tymi zabezpieczeniami xbg3. Mam zwykłą nagrywarkę niestety. Uświadamiam też sobie że będe musiał przerobić do lt 3.0. Nie gra na LIVE więc mnie to nie interesuje jednak boli mnie że bede musiał rznąć z płyty bo niestety nie cieszy mnie to :/ Nie po to specjalnie kupiłem dysk 250 gb.. Może wyjdzie jakiś firmware do uniwersalnych randomowych nagrywarek jak w przypadku c4eva dla liteonów?
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    na to bym nie liczył. Jeżeli przerobisz sam a nie jest to trudne to zaoszczędzisz 50 zł na nagrywarkę:p 70 zł to nie tak drogo

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    niestety nie potrafie sam przerabiać flasha w napędzie :( do tego jeszcze nie doszedłem :D Ale chętnie bym spróbował możesz mi podać jakiś sprawdzony działający link z instrukcją do takiej operacji? :)
     
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    http://xboxforum.pl/showthread.php?t=98709
    A co nagrywania gier na innych płytach niż verbatim to jest to oczywiście możliwe, ale w przypadku gdy coś nie będzie działało nawet nie próbujcie pytać c4eva co jest źle... Oni wspierają tylko verbatim, dopiero gdy na verbatim coś nie działa możesz ich o to zapytać:p

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  10. Moniak

    Moniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    ha... kolejny haczyk :/ xbox na gwarancji i nie orzkręce go bo strace gwarancję :( bez kosztów się nie obejdzię -.- no trudno .
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Do ściągnięcia plomby wystarczy suszarka i troche cierpliwości ;) Nie wiem jak ze slimami, ale w fatach były 2 wersje plomb- srebrna i papierowa i obydwie można było ściągnąć bez żadnych problemów ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum