1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry xbox na x360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez brenas25, Kwiecień 19, 2013.

  1. brenas25

    brenas25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dublin, Ireland, Ireland,sercem POLAK
    Witam,mam pytanie czy istnieje jakis prosty sposob na odpalenie gier z xbox 1 na x360.z gory dziekuje na wszelkie podpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz mieć dysk twardy i ściągnięty emulator na dysk, możesz emulator pobrać z xbox live (ale w tych nowych dyskach powinien już być
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  5. brenas25

    brenas25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dublin, Ireland, Ireland,sercem POLAK
    Witam,zrobiłem dokładnie wg tutka i teraz zaraz po uruchomieniu gier,ktore powinny chodzić,gdyz sprawdziłem wczesniej na stronir MicroSyfu dostaje komunikat iz ~gra na starsza konsole xbox nie jest obsługiwana na xbox360. kody X:5829.0 B:1884.0
    Co zrobić,dodam ze posiadam 16203 i dl 3.07.
     
  6. kazu8

    kazu8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wiem że odgrzebuję, ale dołączam się do prośby przedmówcy. Też niestety ciągle mam te kody błędu.
     
  7. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
  8. kazu8

    kazu8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja doskonale to rozumiem, mam to w przypadku dobrych gier. Może spytam nieco inaczej. Przy LT 3.0 nadal trzeba robić Stealtha? Bo nie wiem czy próbować na DVD9 bo jeżeli chodzi o DVD5 to właśnie nie działa. Jeżeli trzeba Stealtha i te inne podrzućcie jakiś link.

    PS. Co z czystym plikiem dafault.xbe - nadal wymaga się tego pod LT 3.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum