1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry xbox

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Naruto220, Sierpień 22, 2016.

  1. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.Chciałem się zapytać czy można oryginalną gre zainstalować na dysk twardym w konsoli rgh a później przekopiować ją z dysku twardego na dysk zewnętrzny żeby mięć kopie zapasową na komputerze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Można

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    czyli gdy zainstaluje gre na dysk wewnetrzny to moge przekopiowac na zewnetrzny tak ?
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1263
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak możesz ale są wyjątki jak content w Fb3/4, MGS5
     
  6. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    aha a na przykład chciałbym sobie kupić fife 14 Po Polsku i ją zainstalować a później przekopiować da dysk zewnetrzny żebym miał kopie to uda się ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No tak, mozesz na rgh kopiowac pliki gdzie chcesz

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  8. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok dzisiaj zainstalowałem emulator xbox 1 na xboxie 360 i ściągnąłem fife street 2 nagrałem img burn iso i nie działa na 360 nie mam pojęcia jak inaczej nagrać żeby działało
     
Wczytywanie...

Poleć forum