1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry xbox

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Naruto220, Sierpień 23, 2016.

  1. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam .Czy na rgh można grać w gry play station 1 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3451
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    a możesz mi powiedzieć w sprawie gier xbox bo zainstalowałem emulator na dysk i ściągnąłem gre fife street 2 wypakowałem i gra była w iso więc nagrałem w img burn plik iso i nie działa na konsoli pisze dysk z różnymi materiałami
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3451
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Po co nagrywasz gry pod rgh ?
     
  7. Naruto220

    Naruto220 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2015
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie rgh jeszcze nie mam na razie mam lt 3.0 i nie nagrywałem pod rgh tylko normalnie lt 3.0

    zastanawiam się nad przeróbką rgh

    nie wiem jak nagrać żeby działało na lt 3.0

    a jeśli mam tylko lt 3.0 i zwykłą nagrywarkę samsung za 40 zł i na niej nagrywam gry xgd2 i xgd3 i chcę sobie kupić oryginalną gre xgd3 i zainstaluje tą gre na dysku konsoli a poźniej ściągne ją i nagram żeby nie używać oryginału to będzie działać ?

    na przykład fifa 15
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Sierpień 25, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum