1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry XDG3 poważny problem - i-has 124 B

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lord_W, Marzec 29, 2012.

  1. Lord_W

    Lord_W Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam i-hasa 124b przerobionego na 524 wg poradnika na forum. Konsolę kupiłem jako przerobioną z lt3.
    Do tej pory próbowałem nagrać 2 gry z XGD3 (również krok po kroku z poradnika) - Skyrima i CoD MW, lecz pomimo tego, że z obrazem jest wszystko w porządku, i pomimo tego, że gdy skanuję nagraną płytę abgx360-nie wykazuje żadnych błędów, to na konsoli gry się zacinają, wyskakuje błąd płyty i nie da się ich zainstalować na dysku.
    Co może być przyczyną?
    Czy możliwe jest to, że tak naprawdę nie mam lt3, jak to sprawdzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jakie gry chodza? / kiedy byla przerabiana?
     
  4. Lord_W

    Lord_W Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystkie nie xgd3, czyli te po 7 GB...
    Konsola kupiona była dwa tygodnie temu, jako nowa, przerobiona lt3.
    Nagrywam na verbatimach, podczas nagrywania nie ma żadnych błędów.
    Powinienem nagrać płytę pod lt2, żeby sprawdzić czy to nie jest pomyłka przy wgrywaniu firmware?
     
  5. kamilp140397

    kamilp140397 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowy Targ
    Mam niestety ten sam problem.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. Lord_W

    Lord_W Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz LT 2.0 to gra zainstaluje się na HDD nie zależnie od nagrywarki
     
  9. Lord_W

    Lord_W Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem płytę LT 2.0 i wyskoczyło, że płyta jest nieobsługiwana,czyli nie tu tkwi problem.

    Kiedy nagrywam płytę na lt 3.0, to przy skanowaniu nagranej płyty abgx360 mając ją włożoną do IHASa nie wyskakuje żaden błąd, natomiast wkładając ją do zwykłego napędu i skanując wyświetla się błąd crc. Czy to normalne?

    W czym może tkwić jeszcze problem, że gry XGD3 nie chodzą?

    Edit: Zdumiewająca sprawa, włożyłem po raz enty płytę ze skyrimem i się zainstalowała - wcześniej nie chciała. To problem z laserem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum