1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry XDG3 przestały działać

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez N1xX, Październik 6, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. N1xX

    N1xX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, do tej pory konsola była odłączona od neta, jednak dzisiaj postanowiłem podłączyć i GTA przestało mi działać - dysk nie jest obsługiwany.
    Z tego co przeczytałem to złapałem cichą aktualizacje, jednak trik z title update, mp3 czy czyszczenie cache nie działa.
    Czyli pozostaje mi ponowna przeróbka? Mogę wgrać ponownie LT 2 które miałem, czy teraz już muszę wrzucać LT 3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń cache i wyłacz xboxa
     
  4. N1xX

    N1xX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Próbowałem już kilka razy, na dysku oraz na pendrive na którym mam zainstalowaną płyte 2, wyciągałem też pendrive - jednak nie pomaga.
    Usunąłem TU, nie zadziałało, potem zainstalowałem z powrotem najpierw starszy, następnie nowszy i wciąż sie nie uruchamia.

    Na kilkadziesiąt prób uruchomienia włączyła się tylko raz, potem już nie mogłem.
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic nie da zrobienie na nowo lt3, jedynie "czyszczenie" dae.bin nagraj jakąś grę xdg3 z civ na nowo abgx następnie imgburn i zobacz.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. N1xX

    N1xX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W tej chwili cały czas mam LT 2.0 - czyli ponowne wgranie nic nie pomoże tak?
    A jeśli wgram teraz LT 3.0?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jesli trick mp3 nic nie daje i pozostale rzeczy wgraj lt 3 nagrywasz pewnie zwykla nagrywarka poki co mi gta 5 na lt 2 i dashu 16203 smiga oczywiscie spalone ihasem
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Wrzuć LT3
    kosz..
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum