1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry XGD2 i zgrywanie na dysk twardy konsoli [lt 3.0]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NarutoPL, Styczeń 22, 2013.

  1. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy przy xgd2 jak się grę nagrało normalną nagrywarką to da radę ją zrzucić na dysk twardy xboxa 360 ? Dodam że posiadam przeróbkę LT 3.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź :]
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    na przyszłość bo jedziesz na zwykłej nagrywarce jak chcesz grać xgd3 z dysku użyj mp3fixa. Włączasz z pendrive mp3 na konsoli włączasz gre i po 5min wyłączasz mp3 i grasz lub sciszasz mp3 jak wolisz. i nie wywali ci błędu autoryzacji.
     
    1 osoba to lubi.
  6. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O to super właściwie to wiedziałem o tym MP3Fixie ale nie wiedziałem do czego służy dzięki za doinformowanie mnie.
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    i nie działa na gry z zabezpieczeniem civ dirt showdown,dogma,fifa13,forza 4(ale 30min da się pograć)tamta 3 się po 5min i tak wyłączy mimo mp3fix
     
  8. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to ten CiV jest ? jakieś nowe zabezpieczenia czy jak ? Za czasu kiedy miałem przerobionego xboxa królowało XGD2.
     
  9. benji24

    benji24 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, jest to nowe zabezpieczenie w grach XGD3.
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    to dużo się zmieniło od tego czasu
     
Wczytywanie...

Poleć forum