1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRY XGD3-Gra nagrana na dysk,a płyta w napędzie chodzi.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sweeterek, Październik 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie mam pytanko.
    Zgrałem sobie najnowszego Colin-a na dysk,włączyłem pograłem z 40 min a płyta w napędzie cały czas chodziła(wiem,że przy grach XGD3 napęd przestaje czytać po dłuższym czasie no ale beez przesady),może nie tak intensywnie była czytana,ale co parę sekund się rozkręcała i spokój,poczym znowu się rozkręcała i znowu spokój,w czym może tkwić problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tez tak mam, nagrany ihasem
     
    1 osoba to lubi.
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ale tylko w Colinie tak masz czy w jakiś grach jeszcze ? Bo mi się to pierwszy raz przytrafiło,poprzednie XGD3 normalnie chodziły,chwilę z płyty a później z dysku.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    colin tak ma
     
    1 osoba to lubi.
  6. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a Fifa 13 wam też dłużej czyta ??
     
    1 osoba to lubi.
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Colin z dogma cos ala civ z forzy ,zapewne system co jakis czas sprawdza poprawnosc kopi wedlug mnie
     
    1 osoba to lubi.
  8. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    nie wiem jak innym, ale mi płyta przestaje się kręcić Nim rozegram mecz w trybie kariery.
     
    1 osoba to lubi.
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Mi Fifa przestaje kręcić w momencie gdy pojawi się menu główne.
    Czyli z Colinem lipa,nie bede w niego grał,szkoda mi napędu :)
     
  10. DamGoo

    DamGoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ja ściągnałem sobie The amazing spider man. Na LT + 2.0. Mam nowego Dasha na konsoli ale nie odczytuje mi płyty:/ Wypalałem przez clona CD tak jak to zrobiłem z Max Payne 3. A on mi działa bez problemu 1 i 2 DVD. Na torrentach w tym spider manie było zaznaczone że jest XGD3. O co w tym chodzi? Jaka jest różnica między XGD3 a XGD2 ? Jestem nowym użytkownikiem konsoli i w tym temacie nie mam pojęcia o co chodzi. Moglibyście mi przewinąć temat? Bo bardzo chciałbym zagrać w tego spider mana, ale nie chce tracić kolejnej płytki. Dzięki z góry za pomoc.
     
  11. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sweterek Ihasem nagrywasz? mi BF3 się kręci nawet jak jest na dysku..

    DamGoo XGD3/2 to rodzaje zabezpieczeń w grach..Czy gra jest xgd2 czy xgd3 poznasz po jej rozmiarze chocby..Na forum jest wszystko wyjasnione, poczytaj sobie..poszperaj w googlach..
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nawet po zainstalowaniu gry na dysk, oryginalna płyta musi być w napędzie..no chyba że masz RGH.
     
    1 osoba to lubi.
  13. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Tak angrywam iHas-em. Colin to pierwsza gra z ,która mam taki problem,np z Twoim BF3 nie mam,normalnie z dysku chodzi a colin od czasu do czasu czyta płytę.
    Wracając do Colina,czyli to potwierdzone (i nie tylko ja mam taki problem),że płyta będzie się kręcić w napędzie mimo tego ,że jest zgrana na dysk ?
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Laser ci tego nie siadzie ile ta gre pograsz tydzien. Niestety tak
     
    1 osoba to lubi.
  15. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No może i masz racje ,ale ja staram się napędu nie używać,a Colin nie jest ,aż taką super grą aby poświęcać żywotność napędu.
     
  16. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przesadzasz z tą dbałością o napęd według mnie. Przecież napęd to napęd, przystosowany do czytania płyt prawie non stop, jak na komputerze :)
     
    1 osoba to lubi.
  17. Kuczyński-Cichocki Błażej

    Kuczyński-Cichocki Błażej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej zrób sobie RGH, i napęd oszczędzisz i kasę na płytki
     
  18. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie chce RGH,co chwile jakieś problemy tak jak czytam forum. LT+ mi wystarcza,tylko się zdziwiłem,że napęd cały czas chodzi.
    Dobra temat do zamknięcia,już wiem,że Colin jest taką grą ,która tak czy siak chodzi z płyty.
     
  19. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum