1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry xgd3 LT 2.0 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szyja, Luty 2, 2012.

  1. szyja

    szyja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wlkp
    witam :( mam problem, nagrałem 2 gry xgd3 GOW 3 i NFS-The Run i żeby ruszyły muszę podłączyć pena z TU bo inaczej nie ruszy żadna. (cicha aktualka).
    Jak już gra odpali to chodzi 2 min i się zawiesza i słychać że napęd przestaje czytać płytę.
    Jedyne co mogę zrobić jak się zawiesi to wejść do menu konsoli. Mam slima z LT 2.0 płyty Verbatimy nagrane zwykłą nagrywarką co dziwne nagrywają się 100 % completed . czy ktoś wie dlaczego te gry nie działają ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Patchowałeś grę przed wypaleniem zgodnie z poradnikiem "jak wypadać gry po cichej aktualizacji" ? Może czas zrobić aktualizacje do LT+3 przepuszczać gry przez ABGX i nie martwić się takimi problemami ?
     
  4. szyja

    szyja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wlkp
    nie pathowałem możesz podac link bo nie wiem do ktorego poradnika próbowac ???
     
  5. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    moze to dlatego ze instalowales na HDD sproboj je skasowac i sprobowac pograc z plyty
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To nie jest nagrane w 100%. Włącz weryfikację to zobaczysz. Usuń grę z dysku, wyczyść pamięć podręczną i graj z płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum