1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry xgd3 na lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xelir, Grudzień 30, 2012.

  1. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Posiadam xboxa 360 slim, z przeróbką lt 2.0 i dashem 16202.
    Czy da radę na nim odpalić gierki xgd3?

    Oczywiście posiadam iHas'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musisz przerobić na lt 3.0
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To w jaki sposób odpalić? :D
    Bo szkoda mi znowu pieniążków na przeróbkę.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak, czytałem już o tej topologii, ale w innym temaci ktoś wypowiedział sie, że na najonwszym dashu już nie odpale gier z xgd3.
     
  8. Ranez

    Ranez Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie chcę tworzyć nowego tematu więc zapytam się w temacie kolegi jeżeli można odnośnie XGD3 od XGD2?
     
  9. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odpowie ktoś na moje pytanko? :D
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    juz pisalem ci xgd3 nie ruszy koniec tematu trzeba bylo nie aktualizowac żadna gra tego nie wymagala :) zostaje ci lt 3.0 a kolega niech nie wprowadza w błąd :) chyba że zna jakiś sposób
     
  11. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety wymagały tego gry na kinect'a.

    Hmm, to już sam nie wiem, jedni mówią, że będzie działać, inni, że nie.
    Może jeszcze ktoś się wypowie? :D
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gry na kinecta wymagaly dasha najnowszego ? hmm dziwne no ale moze i tak nie mam wiec nie wiem :)
     
  13. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może i nie najnowszego, a na tym x'ie jak kupiem był jakiś stary dash, więc wgrałem najnowszego.

    Czekam na kolejne odpowiedzi, może ktoś też jest w takiej sytuacji i sprawdzał ;p
     
  14. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie zwracaj uwagi na to co pisze wafel23. już mu kiedyś zwracałem uwagę ze wciska kit w podobnej sprawie. lepiej poczekaj aż ktoś obeznany ci odpisze. sam mam wcześniejszy dash , 16197 z lt 2.0 i gry tą metodą wypalone śmigają ok. a najlepiej to wypal grę metodą podaną w tutorialu i sam sprawdź. zresztą , gość który stworzył przeróbkę pisze tak :

    "Backups continue to work fine on LT+ v3.0, LTU v1.0, and xk3y offline and on LIVE. [Admin note: LT v2.01 and LT+ v2.0/v2.0b are fine as well!]"

    Xbox LIVE Dashboard Update 2.0.16202.0 Rolling Out | c4eva Speaks!
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    bzdur nie pisze a jak chce nie aktualizuje i sam się przekona :) wiele osób już pisalo ze gry nie dzialaja a po drugi nagraj sobie gre xgd3 i zapodaj tak bedzie najlepiej i potem sam na napiszesz co jest grane
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Działają normalnie nawet nagrane zwyła nagrywarką
     
Wczytywanie...

Poleć forum