1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry XGD3 na lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ivan1227, Styczeń 10, 2012.

  1. ivan1227

    ivan1227 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Zauwazylem, ze dosc niedawno pojawila sie nowa wersja iextreme.
    Mam wiec nietypowe pytanie:
    Czy posiadajac na konsoli lt.2.0 i nagrywajac gry przerobiana nagrywarka "burner max" musze aktualizowac konsole do wersji 3.0 aby grac w najnowsze gry? Pytam poniewaz nie znam sie na przerabianiu konsoli.
    Dziekuje za odpowiedz, i przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu bez polskich liter.
    Pozdrawiam,
    Ivan1227
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. FNR

    FNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Do czasu do kiedy nie połączysz się z netem/nie zaktualizujesz dashboardu będzie wszystko śmigać na LT2 - jeśli kiedyś to nastąpi to wtedy trzeba będzie zrzucić gry XGD3/AP2.5 na dysk(te nagrane na iHAS+VERB), przepuścić przez ABGX 1.0.6 i nagrać ponownie
    LT3 jest konieczne dla najnowszego dashboardu 14699
     
  5. dziabul

    dziabul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    nie trzeba aktualizowac... a poza tym wersja 3.0 nadaje sie bardziej pod gre online a taka gra dla przykladu jak battlefield 3 nie odpali na tej wersji firmware. Polecam LT 2.
     
  6. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jak nowe gry beda wymagaly aktualizacji to trzeba bedzie miec lt 3.0 zeby odpalic xdg3

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  7. riddle13

    riddle13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    należy jeszcze dodać, że jesli obraz jest przepuszczony przez abgx 1.6, gra na lt. 2.0 nie uruchomi się.
     
  8. Guma

    Guma Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli gra jest przeznaczona przez agbx 1.0.6 to da się jeszcze coś zrobić żeby zadziałało na LT 2.0? Np przepuścić przez agbx 1.0.5 albo coś innego? Czy może już kaplica i trzeba szukać inne iso?

    Sent from my X8 using Tapatalk
     
  9. faraon20

    faraon20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak to nie odpali? Ja mam 3.0 wypaliłem BF3 wprawdzie pierwszą płytę i normalnie się uruchomił. Czemu miałby nie chodzić?
     
  10. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Zawsze powinno przerabiać się najnowszą przeróbką, ivan1227 jak masz teraz zamiar ściągać kilka gierek z AP2.5 i XGD3 to przerabiaj na LT 3.0 bo niedługo gry będą wymagały nowego dasha i będziesz musiał jeszcze raz nagrywać te które teraz nagrasz
     
  11. kolonet

    kolonet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Guma
    Da sie trzeba usunac z obrazu XGD3 Topology data/ a raczej wstrzyknac topology for lt2.0.bin programem Xbox Backup Creator
    How to convert LT+ 3.0 ISO to LT+ 2.0 compatible ISO | XboxPirate
    lub
    http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-a-120365.html (czytasz od Zmiana „Topologii” z gry przygotowanej pod LT 3.0 na LT 2.0)
     
    Guma lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum