1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry XGD3,nagrane hitasi 524b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 8lukasz6, Czerwiec 1, 2012.

  1. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam kupiłem nagrywarkę lite-ona 524b już wgranym extrem i odrazu napotkałem problem :d wszystko ładnie nagrałem jak w poradniku gry na lt 3.0 i płyta nie chodzi wyskakuje błąd <płyta nie obsługiwana> no to wyczyszczam dysk i próbuje zainstalować grę na dysku i jest ok zainstalowała się ale dalej nie chodzi maskara :/ mój napęd to BENQ dysk VAD6038 DVD rok temu wgrałem nowego lt i na pewno jest 3.0 bo dodam ze pierwszy raz nagrywałem grę tak samo z poradnika zwykła nagrywarka w laptopie i gra chodziła po po pewnym czasie gra się zwiesiła i wtedy w ogóle nie wchodziła wiec kupiłem nagrywarkę liteona i nagrałem jeszcze raz grę i **** i tez nie chodzi maskara
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie nagrałem drivera i tak samo płyta nie jest obsługiwana i tez nie działa a dasha mam 2.0.14719.0 czy jest ktoś wstanie mi pomoc
     
  4. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    LT 3.0 wyszło 31 grudnia 2011 więc pół roku temu, jeśli aktualizowałeś rok temu to masz LT 2.0. Poza tym może wgranie nowego dasha usunęło Ci w ogóle przeróbkę ? Ja na Twoim miejscu spróbowałbym spatchować obraz gry do LT 2.0 i wtedy zapodał.
     
  5. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorka pomyłka no jak bylem na święta w pl to go flaszowalem :d no tak ale jak napisałem jak nagrałem pierwszy raz erg zwykłą nagrywarka z poradnikiem XGD3 pod lt 3.0 to gra chodziła 3 godzinki i poszła z wiecha i od tego momentu **** nie chodzi i teraz nagrywam lit eonem i tak samo ://a jak mam teraz tego dasha mogę zimnic na starszy ?? czy coś to da
     
  6. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie włączyłem stara grę i działa czyli mi nie cofnęło przeróbki pomozólcie... a płyty mam Verbatim x8
     
  7. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    hm no to dziwne, a co to za gry dokładnie podaj nazwy wraz z grupą która wydała ?
     
  8. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    driver san francisko fable 3 nfs ten nowy i on działał mi na nagranej nagrywarce w laptopie a teraz na liteonie nie chce działać :/ ufc3 tak samo działa na zwykłej nagrywarce a teraz nie działa :/ dodam ze nagrałem jeszcze raz nfs na nagrywarce w laptopie i nie działa tak samo
     
  9. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UFC Undisputed 3 ~XPG~ nagrane tez poradnikiem działa a to jest gra xgd2 tak??
     
  10. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    abgxa masz dobrze skonfigurowanego ?
     
  11. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jak w poradniku na forum mam tego nowszego 1.6
    kurka wodna już sam nie wiem masakra weekend się zaczął i nawet sobie nie pogram masakra:/
     
  12. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Hm, spróbuj skonfigurować abgx'a tak jak ja mam skonfigurowanego tu masz link:

    abgx konfiguracja.rar - Speedy Share - upload your files here

    Przepuść obraz raz, zobacz co wyskoczy, a później jeszcze raz i też zobacz czy są jakieś różnice :)

    Mi na tych ustawieniach zawsze wszystko działa. Obrazy które ściągasz z sieci, postaraj się aby zawsze były od grup releaserskich czyli COMPLEX,RROD,XPG.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak

    Nadal błąd "Płyta jest nieobsługiwana"? Wgrałeś LT MAX i FW pod odpowiednie płyty? Nagrywasz w PC, czy poprzez adapter Sata - USB?
     
  14. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej to jeszcze raz :D tak nagrywam przez adapter sat :d w końcu chyba doszedłem do tego jak nagrać :d obraz gry przepuszczałem przez abgx i nagrywałem odrazu i **** nie działa ale coś mnie skusiło zeb do grac topologie i nagrałem jeszcze raz i o dziwo gra działa zainstalowałem na dysku i hula:d wiec jakiego mam ltl 2.0 czy 3,0 ?? to jak ja w końcu mam nagrywać gry bo już nie czaje :d
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak zrobiles za pomoca xbcreatora to masz lt 2.0
     
  16. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak za pomocą tego programu ale znowu **** bo nagrałem teraz fable 3 tak samo nagrałem ta topologie i pacha ap25 i **** znowu płyta nie obslugiwana:/
     
  17. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Cofnij "Topologię". Przepuść obraz przez abgx'a v1.0.5 i sprawdź, czy dograło odpowiednie patch'e.
     
  19. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy ty nagrywasz po lt 3.0? nie mając pojęcia jaki masz obecnie?
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Teraz nagrywa pod LT 2.0. Wywnioskować można z tego, że wgrywa "coś" przez XBC. Zakładam, że nie szukał pliku z "Topologią", tylko ją cofał przez "topologyforlt2.0.bin".
     
  21. 8lukasz6

    8lukasz6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak mam nagrać wkoncu gre :/ jakie ustawienia do abgx 1.0,5
     

Poleć forum