1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry xgd3 po aktualce nie dzialaj

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Border, Czerwiec 7, 2013.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, zaaktualizowalem sobie przez pendriva xboxa z lt 2.0 z dasha 16178 do 16203 i nie dzialaja mi gry z xgd3 -.-. Dlaczego?! Czy da sie wgrac starego dasha jak tak to prosze o link bo nie moge nigdzie znalezc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Dasha nie cofniesz.Wgraj Lt 3.0
     
  4. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kur... wiedzialem -.- Nie da sie nic zrobic naprawde? :/
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Usuń pamięc podręczną w opcjach dysku i restart konsoli

    save i wszystko zostanie,usunie pliki tymczasowe i powinno działac
     
    1 osoba to lubi.
  6. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pamiec podreczna czyli savy itp?
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    ustawienia - > pamieć - > opcje dysku i robisz wyczyść pamięć podręczną po czym dajesz restart konsoli jeżeli nie pomoże LT 3.0
     
  8. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Masz za wysoki dash, więc raczej czeka cię przeróbka na lt 3.0 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum