1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry xgd3 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nani90, Październik 2, 2012.

  1. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z fifa 13, mam najnowszego dasha, lt 3.0, gry xgd3 nagrywane truncate przez imgburna mi nie dzialaly, plyta nieobslugiwana...
    nagrywalem wg poradnikow miedzy innymi z xboxforum, dark souls po dograniu title update przez horizona zaczal dzialac... a wiec... czy jest to mozliwe ze na lt 3.0 mam zlapana cicha aktualizacje? przed chwila chwila dogralem TU do nba 2k13 i nic.. nieobslugiwana... zmarnowalem chyba z 15 plytek na roznych ustawieniach..
    ahaaa dokupilem ihasa, nagrywam nim i to samo...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  4. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tyle, ze kupilem na allegro z wgranym burner max'em, wgrywac samemu jeszcze raz?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ile pokazuje wolnego miejsca jak wkladasz pusta plyte??
     
  6. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najprawdopodobniej masz wgrany burner max pod płyty Verbatim i tu tkwi problem, bo za pewne nagrywasz na inne płyty. Dodatkowo trzeba odpowiednio ustawić eeprom pod konkretną płytę.
     
  7. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po wlozeniu plyty w imgburnie pokazuje, ze wolnego miejsca 8 738 cos tam cos tam, wgralem jeszcze raz burner maxa wg poradnika, uzywam tylko verbatimow... dzieki za odzew, macie jeszcze jakies pomysly?
     
  8. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Skoro tyle pokazywało to faktycznie miałeś juz wgrany burner max. Jeśli nagrywasz na verbatimach to ustawienia eeprom powinieneś mieś takie:
    -SMART BURN ON
    -FORCE HYPER TUNING OFF
    -OVER SPEED WRITING OFF
    -ONLINE HYPER TINING OFF
    I z doświadczenia proponuje w imgburn zwiększyć bufor w opcjach i będzie cacy.
     
    1 osoba to lubi.
  9. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, gdzie sie zmienia bufor i na ile?
     
  10. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tools -> settings -> I/O -> page 2 - zmiana buforu (buffer size na 241 mb lub więcej)
     
    1 osoba to lubi.
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a takze tools -settings -build - page 2
     
  12. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok nagrywam tak, dam znac co i jak
     
  13. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem ze wszystkim tak jak pisaliscie... nieobslugiwana.... jezuuuuuu :( co jeszcze moze byc nie tak??
     
  14. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jesteś pewny, że masz lt 3.0? Sprawdź jakość płyty Nero Diskspeed i wrzuc tu screena, zobaczymy czy dobrze wypaliła się płyta.
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  16. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fw dla nagrywarki wgrany od nowa, wszystko zrobione jak w tutku z nagrywaniem gry przez img burna... opc, verify, book type zmienione, advance setting tez pozmieniane tylko smatr burn wlaczony... jednym slowem wszystko porobione tak jak w tutkach, plus bufer zwiekszony... dalej to samo :(

    przesylam screen'y

    Kod:
    http://speedy.sh/w8jjf/HL-DT-STDVDRAM-GT51N-1.00-03-October-2012-16-28.png
    Kod:
    http://speedy.sh/Wcggm/HL-DT-STDVDRAM-GT51N-1.00-02-October-2012-23-55.jpg
    rece juz opadaja...

    ahaaa, nero discspeed uruchamialem w napedzie na lapku.. mysle, ze to nie problem?

    macie jeszcze jakies pomysly? cos z przerobka?

    Info Edytuj posty. Nie pisz jeden pod drugim// L88

     
  17. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: gry xgd3 problem

    Abgx 1.0.6 z odpowiednimi ustawieniami i skanujesz iso?
    Jaka to konsole ?stara nowa? Miałem kiedyś podobny problem oryginały czytało a wszystko inne nie.z 10 Lt na nowo wgrywalem a wina lasera była.po oczyszczeniu poszło wszystko.


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum