1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry XGD3 zacinaja konsole

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zzishoh, Wrzesień 10, 2013.

  1. Zzishoh

    Zzishoh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Nagrywam gry zwykla nagrywarka AD 7173 i xgd2 chodza bez zadnych problemow, natomiast gry takie jak absolution czy blacklist sie zawieszaja razem z konsola, ktora wtedy w ogole nie reaguje na nic.
    Taki sam problem byl w tym temacie: http://xboxforum.pl/kosz-53/gry-xgd3-zacinanie-sie-konsoli-138008/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jagielloma

    jagielloma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    95
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zainwestuj w ihasa i nic nie będzie Ci zacinać.
     
  4. Zzishoh

    Zzishoh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdybym w tej chwili mial na to fundusze, to bym tak zrobil... po co takie glupie odpowiedzi? Nie wiesz, jak pomoc w konkretnej sytuacji to w ogole nie odpisuj...
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakie masz lt? jakim programem nagrywasz? i na jakich płytach?
     
  6. Zzishoh

    Zzishoh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT 3.0, nagrywam imgburnem, wczesniej sprawdzajac abgxem, na verbatimach tylko, platinumy mi od razu wywalalo.
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj clonemcd szybkość x2.4
     
  8. Zzishoh

    Zzishoh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    IMGBurnem tez nagrywam x2.4, znam podstawy nagrywania gier. :friendly_wink:
    Skoro uwazasz, ze moze pomoc zmiana programu, jutro sprobuje, jak kupie plytki.
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może ale nie musi i zobacz czy masz najnowsze firmware nagrywarki o ile to nie laptopówka.
     
  10. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W moim przypadku zmiana z imgburn na clonecd pomogła, być może tobie też pomoże ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum