1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z aktualizacja NXE

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez krisr77, Październik 19, 2008.

  1. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podobno wszytkie nowe gry beda mialy zaszyta w sobie aktulaizacje NXE..(zeby kazdy musial sie na to w koncu przesiasc...) Teraz sporo releasow na torrentach wychodzi wczesniej (niektore nawet miesiac), wiec moze jest szansa ze jednka zobaczymy NXE przed 19 listopada :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    Pierwszą grą jaka będzie posiadała NXE będzie GOW 2 - premiera 07.11 :D, a premiera NXE 19.11 - ciekawe czy MS da jakąś czasową blokadę na NXE w GOW 2
     
  4. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    Nie mają technicznej możliwości zablokowania dasha w konsolach offline.
    Zegar w konsoli można przestawiać :)
     
  5. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    to czemu M$ obniża cenę pamięci dla posiadaczy konsoli w wer. Core lub Arcade, jeśli na płytkach będzie soft ? ? ? (jakaś taktyka sprzedaży?)... ???
    Trzeba softa przenieść na pamięć a nie instalować z płyty ? ?
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. wajs

    wajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    A skąd masz te info?
    Dawaj źródło.

    Jutro będę miał gow2 i się okaże,
    na 99% nie będzie wraz z tą grą nxe,
    chyba wyssałeś to z palca, bo po za tobą nikt o tym nie pisze.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    z GoW2 nie ma niestety aktualizacji :(
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    A skąd masz te info?
    Dawaj źródło.

    Jutro będę miał gow2 i się okaże,
    na 99% nie będzie wraz z tą grą nxe,
    chyba wyssałeś to z palca, bo po za tobą nikt o tym nie pisze.

    [/quote]http://www.current.com.au/2008/09/26/article/XPNMJPZSEI.html

    Kopia, która wyciekła do sieci nie ma aktualizacji NXE.
     
  10. wajs

    wajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    Na stronie, do której dałeś odnośnik, nie ma nic o gow2,
    a to że do niektórych nowych gier, wychodzących po 19 listopada,
    będzie dołączony NXE jest oczywiste.
    Nadal nie udzieliłeś odpowiedzi na moje pytanie:
    Skąd masz te info, że do gow2 będzie dodany nxe?

    W ostatnim poście piszesz, że ta wersja która wyciekła, nie ma dodanego nxe,
    co może dać do myślenia, że płyty które będą później wytłoczone mogą mieć NXE.

    Nie chcę się już czepiać, ale na forach i nie tylko,
    to ludzie takie rzeczy piszą, że już nie wiadomo komu i w co wierzyć.
    Odsianie bełkotu od faktów staje się coraz trudniejsze.
     
  11. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    A to??

    “On the date we release it, it will be a global message to update the console and if you don’t do it through our connected service, you will be able to do it on disc, so when you buy the latest Gears of War, or whatever game purchased after the release of the Dash it will have the new Dashboard in the disc and it will automatically update your Xbox.”

    :D
     
  12. wajs

    wajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    Fakt, Fakt.
    Przepraszam,
    przeoczyłem.

    (Peace)
     
  13. kiwi24

    kiwi24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Gry z aktualizacja NXE

    Dzisiaj premiera nowego dasha do xbox 360 jeżeli ktoś posiada to proszę o wstawienie pełnej wersji razem z aviatorami a nie tylko nakładkę 7.5 Mb. Z góry dziękuję i pozdrawiam
     
  14. lgondek

    lgondek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pełna Wersja Prośa

    Znalazł by się jakiś zawodowiec i wrzucił pełną oficialną wersję NXE ze wszystkim Avatarami itp wielka prosba ja nie mam LIve i lipa ni zciągnę sobie.Wielka Prośba do zawodowców pełna wersja da radę kto załatwić.Z góry dzięki
     
  15. EmTeC15

    EmTeC15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacja NXE XBOX360

    Niewiem, czy chodzi wam o ta aktualizacje :p

    Waga: 80.34MB
    Kod:
    [url=http://odsiebie.com/pokaz/2039130---7965.html]AKTUALIZACJA NXE XBOX360.RAR - OdSiebie.com[/url]
    źródło:
    --------------------------------------
    Pobrałeś podziekuje, to nic nie kosztuje ;)
     
  16. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    To jest jeszcze nowsza aktualizacja niż z poprawką HDMI?? Proszę o odpowiedź...
     
  17. falcon

    falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko Biała
    tak

    to jest z poprawionym dzwiękiem do HDMI (na 99,9%).. mojemu kumpowi tą wgrywałem ZERO PROBLEMÓW!!
     
  18. kudlaty010

    kudlaty010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrałem
    wypaliłem według tego : http://x360iso.org/oprogramowanie/14526-jak-wgrac-nowy-dash.html

    i konsola nie widzi tej płyty tzn widzi ją ale jako dysk z danymi :/ co jest nie tak ?
     
  19. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam podobnie mam uptade 07 na konsoli, chce wgrac 08 i konsola widzi to samo co u ciebie i nic sie nie aktualizuje,mam premium dysk 60 gb
     
  20. harnas8

    harnas8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    ja tez mam taki problem pomoscie gg 7233873
     
  21. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może płytkę dajecie jakaś lipną ? U mnie przez pendrive bez problemu to śmiga. Naprawdę najwygodniej jest aktualizować przez pena, 3 razy to robiłem i nie było nigdy problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum