1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z ap 2.5 na hitachi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ronaldinho, Grudzień 8, 2010.

  1. ronaldinho

    ronaldinho Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam napęd hitachi i mam pytanie co mam zrobić aby odpalić gry z ap 2.5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  4. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    W tym momencie, dostępne jest ixtreme lt+ na wszystkie napędy oprócz Hitachi. Więc albo pozostaje czekać na iX albo wymienić napęd :)
     
  5. ronaldinho

    ronaldinho Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. ronaldinho

    ronaldinho Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale podobno lt+ rozpoznaje że napęd był wymieniany
     
  7. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    a co to ma do rzeczy? kupujesz napęd liteon wyciągasz klucz, wgrywasz lt+ i śmiga.
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na HITACHI nie ma LT+ bo jest niepotrzebne , napęd nie sprawdza zabezpieczeń AP2.5.
     
  9. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    więc masz problem rozwiązany, powinny gry śmigać.
     
  10. ronaldinho

    ronaldinho Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bo serwis juchego napisał mi że jeśli wymienię hitachi na lite on to lt+ rozpozna że napęd był podmieniony i przeróbka nie będzie działać
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli masz od nowosci Hitachi lub Samsung to rusza Ci gry z zabezpieczeniem AP 2.5, poniewaz te napedy NIE OBSLUGUJA tego zabezpieczenia.
    Jezeli naped byl wymieniany czyli byl robiony tzw. spoof to musisz wlozyc oryginalny naped i wtedy mozesz dalej dzialac.
     
  12. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niestety nie ma wszystkich Hitachi to działa, na moim NFS nie dziala niestety. widoczie tylko niektore wersje hitachi nie obsluguja ap 2.5...i teraz mam problem, bo gry nie dzialaja, a przerobki na razie nie widac...
     
  13. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    723
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie będzie LT+ dla Hitachi, ani Samsunga, bo nie ma takiej potrzeby.

    Pomogłoby tylko takie firmware, w którym Hitachi przedstawiało się jako inny napęd. Może kiedyś
     
  14. cubone666

    cubone666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    witam w jednek konsoli mam hitachi spoofowanegio na benq bo microsoft po rodzie wymienił tez naped i tu moje pytanie czy dash nowy tez bedzie blokował tego spoofa tak jak w wypadku samsunga spoofowanego na liteona czy cos sie zmieni
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli chcesz odpalic gry z AP 2.5 to musisz dac znowu Hitachi, bo inaczej Ci te gry nie rusza.
     
  16. jooker19

    jooker19 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj zrobić aktualizacje 3-dashy. U mnie na hitachi chodzia AC:2 idelanie(spatchowana na wave2). Nie wiem jak inne tytuły z ap2.5 bo jeszcze nie sprawadzałem
     
  17. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    723
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Skoro sam Microsoft wymienił ci napęd, to gry powinny działać.
     
  18. Kubek754

    Kubek754 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak dobrze zrozumiałem na napędach samsung gry z ap 2,5 powinny śmigać . Tymczasem u mnie As:B nie poszedł , poprosił o zainstalowanie aktualizacji , co zrobiłem po czym nadal nie odpalił. Co trzeba wiec zrobić żeby to poszło?
     
  19. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie będzie jak już jest ;]
    Jest taka potrzeba, ponieważ nie wszystkie modele Hitachi nie wspierają AP25 (78 i 79).



    ---



    To nieźle... ;]
    Wgrywaj LT+1.1 do tego BenQ i graj! :)



    ---






    Nie na wszystkich modelach Samsunga idzie (niektóre obsługują AP25)



    ----



    DO WSZYSTKICH:
    tylko Hitachi 46 / 47 / 58 / 59 nie wspirają AP25
     
  20. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dziala na wszystklich samsungach jesli taki naped byl oryginalnie w konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum