1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z AP 2.5 na LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dudu, Listopad 10, 2011.

  1. Dudu

    Dudu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam!
    Od razu przejdę do sedna. Otóż, odebrałem konsolę po wgraniu nowego firmware'u (LT 2.0) i nie działają mi gry z AP 2.5 (AC:B i MW2), wyskakuje błąd, że "Płyta nie jest obsługiwana". Wcześniej udawało mi się odpalić te pozycję na dosyć starym iXtreme przez metodę 3 dashy. Czy wystarczy, że na nowo nagram płyty? Jeśli tak, to co muszę dodać? A jak nie, to co jest nie tak?
    I żeby nie zakładać nowego tematu. Na starym firmwarze musiałem przerabiać gry na wave 2. Jak wygląda sprawa na LT 2.0?

    Pozdrawiam,
    Dudu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak dobrze główkujesz z grami z ap25 ale nie do końca jest tak prosto jak Ci się wydaje. Gry z ap25 musisz najpierw przepuścić przez program abgx360 wersja 1.05 ustawionym na level 3 w zakładce autofix(oczywiście musisz byc do neta podpięty tj komp:p). Abgx dogra Ci odpowiednie pliki i gra powinna działać pod warunkiem że bedziesz miał wszystko na zielono (szczególnie Ap25 sector is currenty werified czy jakoś tak ważne że na zielono)
    Na lt20 nie musisz przerabiać obrazów na inny wave
    Pozdrawiam
     
  4. Dudu

    Dudu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale mocno mi się wydaje, że już wtedy coś tam chyba dogrywałem... możliwe, że coś się zmieniło. Dzięki za radę.
     
  5. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dash 1599 dodał nowe Challenge do gier z ap. Polecam strone głowna abgx360.net tam zasięgniesz ciekawych informacji na temat gier z ap i nie tylko
     
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  7. GumiiS

    GumiiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem LT+ i nagrałem AC:B to mi nie działał (w sensie że jak wkładałem do napędu to pojawiała mi się okładka gry ale jak już ją wczytywał to był ciągle cały czarny obraz). To jak mam teraz LT 2.0 to mi odpali AC:B ? Ooo takie też pytanie czy mając LT 2.0 da się grać w gry z zabezpieczeniem AP 2.5 ? :)
     
  8. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    musisz od nowa nagrać acb ale przzed nagraniem przepuść obraz gry na abgx360 potem nagraj będzie działać :)
     
  9. GumiiS

    GumiiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wcześniej przepuszczałem przez ABGX'a to i tak muszę od nowa ?
     
  10. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak musisz bo jaki pisałem wyżej warz ze zmiana dasha na 1599 i w góre zmieniły sie Challenge w bazie ap25.
    PS przecież pisałem o tym wyżej!!! Czy każdy myśli ze jego przypadek jest jakiś nadzwyczajny?
     

Poleć forum