1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z AP 2.5 po najnowszej aktualizacji.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez frostek, Lipiec 23, 2011.

  1. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Witam,
    jak to jest z tymi grami posiadajacymi AP2.5 po ostatniej aktualizacji dashboarda z 17 lipca, mozna normalnie nagrywac z wczesniejszym sprawdzeniem ABGX'em czy trzeba cos jeszcze robic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety nie ma jeszcze aktualnych patchy AP2.5, trzeba jeszcze poczekać...
     
  4. Igorface

    Igorface Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzie mozna sprawdzac kiedy wejda ?
     
  5. Maciej Tracz

    Maciej Tracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłaczam się do pytania powyżej.
     
  6. tomekksg

    tomekksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wałbrzych
    kiedy bedzie mozna grac call of duty:black ops
     
  7. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Np. tu

    Za 2 godziny. Skąd mamy to wiedzieć?
     
  8. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    probowal ktos?
     
  9. tomekksg

    tomekksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wałbrzych
    ja tylko zapytałem czy juz ktos nawet grał w coda po nowej aktualizacji
     
  10. Maciej Tracz

    Maciej Tracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co dokladnie trzeba zorbić aby móc grać w gry z ap2.5 na nowym dashu ? flash napedu na LT 1.91 ?
     
  11. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    tak
     
  12. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    jak nagram COD MW2 a najnowszymi patchami AP25 to odpali mi na starym dashu 12625 ?? mam LT + 1.0
     
  13. Vasemir

    Vasemir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będzie działać, musisz wgrać patch pod dash 12625
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj byle jaki patch...zaraz bedzie nowy soft ktory pozwoli odpalić gry ze starymi patchami
     
  15. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli na lt 1.9 nie mozna grac w gry z ap 2.5 na najnowszym dashu?
     
  16. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    z tego co wiem to nie , ale niedługo wyjdzie nowy lt+ 1.91 który omija całkowicie AP 2.5
     
  17. exbox146

    exbox146 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam lt 1.9 i po najnowszej aktualizacji black ops przestał działać
     
  18. Cyga0000

    Cyga0000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Black Ops ma AP 2.5 i nie radze uruchamiac po aktualizacji, mozna latwo zostac oflagowanym.
     
  19. marianek1004

    marianek1004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Mam aktualizacje z maja...i właśnie ostatnio chciałem odpalić CoD'a Modern Warfare 2 i się ładnie naciąłem...błąd "Nie można odczytać płyty...itd" Nie gram przez neta. Czy jest jakaś możliwość żeby to zrobić by znów nowe CoD'y śmigały ?
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A tak trudno przeczytać posty w temacie w którym się pisze...?
    Dokładnie 3 nad tobą
     
  21. Shanga

    Shanga Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żary
    czy wie ktos czy wyszly juz patche do blac ops po ostatniej aktualizacji napedu
     
Wczytywanie...

Poleć forum