1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z ap 25

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lepsi, Sierpień 19, 2011.

  1. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam dasha 13146 oraz przerobke LT 1.9
    Czy po przeskanowaniu abgx-em gry z ap 25 będą działać?


    Sory nie ten dział .
    ALe pomóżcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Żyję jakby od niechcenia
    Nic nie mając do zrobienia.
    Mam przed sobą prostą drogę:
    Nic nie muszę, wszystko mogę.
    Do roboty mi nie pilno,
    Mam w tym względzie wolę silną,
    Na posadę się nie skuszę.
    Wszystko mogę, nic nie muszę.

    Od nauki także stronię,
    Bo mam zły stosunek do niej.
    Niepotrzebne mi szkolenia,
    Mądrość mam od urodzenia.
    Nie chcę pichcić, zmywać garów,
    Sprzątać też nie mam zamiaru.
    Pozostawiam to losowi,
    Niech się samo wszystko zrobi.

    Lepiej piwo wypić w pubie,
    Miłej oddać się zabawie,
    Pograć w karty, siąść na ławce,
    Pospać na zielonej trawce,
    A wieczorem dyskoteka.
    Jakże szybko czas ucieka!
    Po tym wszystkim wiem, co zrobię:
    Odpoczywać będę sobie!

    Pomogłem ? : )
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz ten najnowszy dash i obecny to nie zadziala bo nie masz lt 1.91
     
  5. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NIE niepomogłeś!



    Mieszkam na wsi i cieżko pracuje!
    Wystarczy tylko odpowiedz tAK lub nie 3 sekundy
    a ja musiałbym szukac x minut

    MAm dashboard 13146 i lt 1.9 to jak moge patchowac abgx-em gry z ap 25 ??
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    normalnie wlaczajac autofixa na poziom 3 i sam ci doda patcha na ap25
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A co ma wspólnego miejsce zamieszkania z umiejętnością wyszukiwania informacji? Co do tematu, to nie będą działać, chyba, że tak samo jak w w przypadku lt 1.1 i dasha 12625 można dograć ręcznie starszego patcha. Przerób sobie do 1.91 i będzie wszystko działać.
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie ty jeden
    Postów na ten temat jest zatrzęsienie, a wiesz dlaczego? Bo każdy uważa że jemu się należy indywidualna odpowiedź, bo jest ważny, bo zapracowany, bo nie ma czasu szukać, bo zupa stygnie, bo on jest dres, jp na 100 % itd, itp.
    A inni tutaj mieszkają w miastach i luksusach, mają mnóstwo czasu bo nigdzie nie pracują i z miła chęcią piszą po raz tysięczny te same odpowiedzi.
    Mam nadzieję, że odpowiedzi kolegów powyżej rozwiązały twoje problemy
     
  9. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dalej nie mam pewnosci bo jedna osoba napisala ze pójdzie a druga ze nie (wrózką) nie jestem

    A wiec jak ?
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie jest to najnowszy dash, ale na pewno ten, który usuwał flasha, prawda? W takim przypadku przepuszczenie abgx-em powinno wystarczyć, gdyż własnie pod ten dash w Abgx dodane ostatnie były patche.
    Będzie działać o ile , jak wspomniałem to ten dash przedostatni. Sprawdź na jednej płycie. A 100%-towym rozwiązaniem jest zrobienie flasha do wersji 1.91
     
  11. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NA bank jest to dash 13146 nie 13599 łatwo to sprawdzic. Więc jest pewny tak samo jak lt 1.9
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    więc możesz spokojnie skanować i wypalać
     

Poleć forum