1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z AP25, patch, LT+ - dokladniejsze info.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ololol, Grudzień 8, 2010.

  1. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Przeczytałem wszystkie tematy na forum dot. nowego firmware, itd i nasuwa mi się parę pytan. Posiadam konsolę z poprzednim dashem z NXE, nie wiem jaki to dokladnie numer, bo nie mam mozliwosci teraz sprawdzenia, ale jest to poprzedni dash, nie ten najnowszy FALL 2010. Oprogramowanie to ixtreme 1.6, naped Lite-ON. Pytania:

    1. Gram tylko offline, zalezy mi zeby chodzily wszystkie najnowsze gry - jak przerobic konsole? na LT+ czy jakos 1.6 nonstealth ? czym to sie rozni ?
    2. Poprzednie gry patchowalem z wave 4 na wave 3, czy beda chodzic po tej najnowszej zmianie firmware?
    3. Czy sposob sciagania i nagywania gier sie rozni niz dotychczas? Dotychczas sciagalem, sprawdzalem abgxem, patchowalem i nagrywalem. Czy teraz cos innego trzeba robic ?
    4. I ostatnie - czy ma ktos moze pojecie, gdzie w Katowicach//Tychach/Gliwicach/ogolnie okregu gornego slaska przerobic konsolkę wlasnie na ten najnowszy FW, by chodzily nowe gry?

    dzieki za odpowiedzi!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    1.Zmień na LT+ w serwisie .
    2.Tak będą działały
    3.Przy LT+ nie będziesz musiał zmieniać wave . Reszta to samo.
    4.Nie. poszukaj , popytaj.
     
  4. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
  5. paladyn155

    paladyn155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będę zakładał tematu, bo moje pytanie bardzo podobne. Mniej więcej w kwietniu napęd mojej konsoli został przerobiony na LT. Od tamtej pory nie podłączałem się w ogóle do internetu. O wgraniu nowszego dashboardu nie było więc mowy. Czy mogę na tym firmwarze zagrać w te nowe gry z AP 2.5, np. przerabiając obraz itp.? Z LIVE-m i tak nie będę się łączył, a nie mam ochoty jeździć ok 40 km, żeby przerobić ponownie konsolę.
     
  6. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    nie masz mozliwosci grania. musisz miec przerobke LT+ by bez problemow grac.
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    paladyn155 Jeśli masz Dashboard 2.0.9199.0 , nie wyższy , to zajżyj do TEGO TEMATU
     
  8. paladyn155

    paladyn155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za odświeżenie tematu. Mój dashboard 2.0.8955.0. Da się coś zrobić bez LT+? Jak pisałem, nie będę podłączał konsoli do internetu, więc bana się nie obawiam.
     
  9. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No ja Cie bardzo przepraszam , ale ile Ty masz lat?? Umiesz czytać?? Wszystko masz w tym temacie napisane , ile razy to jeszcze trzeba powtórzyć??
     
  10. paladyn155

    paladyn155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co powyżej napisałeś powyżej, nie można mieć wyższego Dashboardu niż 2.0.9199.0. Chciałem się jedynie upewnić, czy należy zrobić update do tej wersji itp. Bez nerwów, w każdym razie dzięki za pomoc.
     
  11. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    A czy gry na kinecta tez sa zabezpieczone AP2 tak ze trzeba zmieniac soft na lt+? CZY na xtreme16 da rade z activate.iso?
     
  12. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystkie dostępne na dzień dzisiejsze gry kinect nie mają AP25, można je odpalić normalnie na iX < iX LT+. Na iX1.6 normalnie zagrasz.
     
  13. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeny... Taki problem zapłacić za przeróbkę? Ja dałem 55 złotych za samą przeróbkę (miałem 2 konsole razem robione, czyli 110 razem) i nie narzekam. Ale najlepiej to piracić i jeszcze mieć pretensje... Polacy...
     
Wczytywanie...

Poleć forum