1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z dysku zew. od komputera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aydinbey, Luty 25, 2011.

  1. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam takie pytanko - czy mogę grać w gry na xboxie (arcade) podłączając zwykły dysk zew od kompa przez usb do xboxa ?
    Np. sciagne sobie jakas gre, wrzuce na dysk, dysk do xboxa
    Mam ixtreme 1.41
    Dysk to toshiba
    Pozdro i dzieki za odp :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz Jtag ? Bo jeśli nie to odpowiedz na twoje pytanie też brzmi nie.
    Możesz podpiąć dysk do xboxa ale będziesz mógł tylko instalować na nim gry (aby gra działała z dysku potrzebna jest płyta w napędzie)
     
  4. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co to jest ten Jtag?
    Moglbys konkretniej opisac jak polega procedura odpalania gry z hdd?
    Ogolnie jak nie mam nagrywarki z dl to nie pogram sobie na "swoich" sciagnietych grach tak?
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    poczytaj forum
     
  6. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytam juz troche, podalbys jakis pomocny w mojej sytuacji temat ? : )
     
  7. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jeszcze dodam jedno - mam konsole z grudnia 08 a wyczytalem ze jtag jest w starszych - jak sprawdzic czy mam go na 100%?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dash mnijeszy lub rowny niz 7731
     
  9. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jtag można wgrać tylko i wyłącznie w konsolach ze starym dashboard bodajże v7371 i poniżej
     
  11. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale jak sprawdzic ten dash? i wkoncu ponizej 8955 czy 7731
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    sorry ja się pomyliłem i poprawiłem posta 8955 już za nowy był, a dasha można sprawdzić Ustawienia Systemu> Ustawienia Konsoli > Dane Systemowe> linijka D:
    np: 2.0.12625.0 to jest najnowszy
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A Jtag jest to zaawansowana przeróbka konsoli Xbox 360 dzięki której odpalimy gry z dysku MS/USB/PENDRIVA bez płyty w napędzie. Także odpalimy hombrew i emulatory innych konsol. Wgramy również ping patcha i będziemy mogli sobie grać na Xlink kai. Ale żebyśmy mogli mieć Jtaga potrzeba mieć konosle wyprodukowaną przed czerwcem 2009 i posiadać versję dashbordu 7371 lub niższą.

    [​IMG]
     
  14. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam ten caly dash 8955 to moge jakos zmniejszyc na 7371 lub mniejszy ?
    i w ogole dziwne bo mam konsole z konca 2008 a dash jakis niezbyt stary
     
  15. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie da rady zrobic downgrade na mniejszy dash. teraz mozesz zainstalowac tylko wyzszy.
     
  16. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli ten dysk zew bedzie bezuzyteczny do xboxa tak ? ;/ tylko plytki zostaly
     
  17. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    aydinbey jak masz dash 8955 to powiedz do Jtaga "dowidzenia" teraz to możesz tylko zainstalować dash 9199 lub nowszy aby cieszyć się dyskiem z pc w xbox'sie
     
  18. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie da rady w ten sposob. na jtaga masz juz za wysoki dash. wiec zostaja wlasnie plyty. ewentualnie dema gier na dysku zew nic wiecej w kwestii gier.
     
  19. aydinbey

    aydinbey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy na ixtreme 1.41 moge grac we wszystkie gry ktore sciagne? bo czytalem o jakichs wave ale niezbyt to kminie
     
  20. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    juz w wiele gier nie zagrasz na tej przerobce. w nowe napewno nie. najprosciej wgrac LT+
     
Wczytywanie...

Poleć forum