1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry z dysku zewnetrznego usb powyzej 16gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mabo2005, Listopad 2, 2010.

  1. mabo2005

    mabo2005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje pytanie brzmi następująco: Czy przy najnowszym dashu i lt1.1 mogę grac w gry ktore uprzednio skopiuje na dysk usb wdd powyzej 40gb (nie pendrive'a)? i zadając kolejne pyt: czy gry muszą być skopiowane jako obrazy na ten dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gry nie zadzialają. xbox ma limit 16gb na usb. to tyle w temacie. na dysku zew mozna miec filmy, muze, zdjecia(?)
     
  4. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Oczywiście, że nie możesz. Nie ma opcji bez JTaga.
     
  5. mabo2005

    mabo2005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale załóżmy że bawić się w partycje ?
     
  6. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Niczego takiego jak .iso nie wykryje. To samo z rozmiarem - dużych ilości gb nie wykryje. Arcade jako demo - nie full wykryje.
     
  7. mabo2005

    mabo2005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    mozesz podłączyć, ale zamieni ci na 16 gb (mi tak zrobił) ale gry i tak niezainstalował
     
Wczytywanie...

Poleć forum