1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z ixtreme 1.6 na iXtreme LT 1.1 ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcinw, Czerwiec 13, 2010.

  1. marcinw

    marcinw Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chciałem abyście pomogli mi w jednej kwestii.
    Otóż w sierpniu zeszłego roku kupiłem swojego pierwszego Xboxa Jasper 60GB z przeróbką ixtreme 1.6
    No i oczywiście ponagrywałem sobie mnóstwo gier, lecz niestety miesiąc temu konsola uległa awarii i jest nie do naprawienia. więc czas zakupić nową konsolke tym razem jasper z 250Gb i iXtreme LT 1.1.
    Mo właśnie i tu moje pytanie.
    Czy gry które wcześniej nagrałem(przerabiałem na wave 3 i nagrywałem) będą działać na tym LT 1.1 czy bede musial nagrywac je od nowa ?

    Aha chciałbym jeszcze się dowiedzieć o co chodzi z tym że podczas sprawdzania obrazu w abgx trzeba miec odlaczonego neta?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Tak te co wcześniej nagrałeś będą ci normalnie działać(na iextreme LT działają z każdej przeróbki).
     
  4. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystko będzie działać. Ixtreme LT obsługuje każdy wave, a także patchowane.
     
  5. arek421

    arek421 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    MMz
    trzeba mieć odłączonego neta? tego jeszcze nie słyszałem.wie ktoś coś o tym?
     
  6. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Jak będziesz grał przez neta to Cię zbanują w końcu, nawet przy LT 1.1
     
  7. marcinw

    marcinw Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mi chodzi o odłączonego neta przy sprawdzaniu gry w abgx'ie a nie w czasie gry na konsoli !
     
  8. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jak masz sptachowane to jak masz zamiar przez neta grać to bana wyłapiesz 100%. Odpalić ,odpali ,a do LT w abgx nic nie pat**** tylko sprawdź grę jak wszystko ok to nagrywaj i tyle.

    Mogę się mylić bo opieram się na wiedzy z forum !!!
     
  9. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Żeby grać przez neta musisz mieć SSv2 w grach Wave3+ i dobrą kopię nie patchowaną o niższy wave ani wyższy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum