1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z lt 2,0 na lt 3,0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Paweł Krawczyk, Styczeń 29, 2013.

  1. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Wszędzie są programy jak zmieniać gry z lt3,0 na lt2,0.
    Czy można przerobić grę z lt 2,0 na lt3,0? Jak tak to jak? I czym?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tylko xgd3 skanujesz abgx360 na ustawieniu autofix level 3
     
    1 osoba to lubi.
  5. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem wiem, tylko mi chodzi o to że jak ściągniesz np z torrentów np Wiedźmina pod lt2,0 to normalnie abgx, czy wcześniej jakimś programem?
     
  6. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    tak jak w poradniku, robisz tak z każdą grą jaką chcesz na lt 3.0 nie ważne że była pod 2.0 czy inną(najpierw abgx potem,img burn i gotowe)
     
    1 osoba to lubi.
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tylko jak ci wyżej napisałem robisz i nagrywasz
     
  8. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wam wielkie ;] .
    Korzystając z okazji: Fable 3 i Assasins Creed Bro też normalnie przez abgx i img?
    Przy lt 2,0 próbowałem wszystkich sposobów na fable 3 straciłem dziesięć płytek i się poddałem.
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    fable se od srt nabądz inne jakoś mi nie chciały działać. Albo musiałeś złe coś wgrać.przy lt 3,0 pójdzie bez problemu
     
  10. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm. To dziwne ale nagrywałem gry na Lt 2,0 tak samo jak na Lt 3,0.
    Skoro wtedy je na tych samych ustawieniach przepuszczałem przez abgx to jest szansa że znowu mi pójdą?
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak.
    Zamykam.
     

Poleć forum