1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GRY Z LT 2.0 na LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez v83eco, Styczeń 19, 2012.

  1. v83eco

    v83eco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam pytanie czy gry z LT 2.0 będą mi chodziły pod LT 3.0 - proszę o wyjaśnienie jeśli nie lub tak:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gry XGD2 będą chodzić, natomiast gry XGD3/AP25 ponieważ trzeba dograć do nich topologydata aby działały na LT+3.0.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    xgd2 tak xgd2 z ap.2.5 i xgd3 musisz wrzucic do abgx nowego i ponownie nagrac
     
  5. v83eco

    v83eco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mogę to nagrać zwykła nagrywarką? Chodzi mi o instalowanie gier na hdd konsoli.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tylko jak będą nagrane Ihasem można zainstalować na dysk, zwykła nagrywarka pozwala jedynie na granie z płyty.
     
  7. v83eco

    v83eco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sprawdzić nagrywarkę czy posiada ihas?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zwykla beda problemy z xgd3 jesli chodzi o instalacje na dysk
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ihas to typ nagrywarki Liteon. Np. Liteon iHAS 124-19 B <- taką najlepiej kupić.
     
  10. v83eco

    v83eco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  12. v83eco

    v83eco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a macie jakies propozycje jaka nagrywarke do lapka kupic by to zrobić??
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ihas + adapter sata usb
     

Poleć forum