1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z lt 2.0-widzi tylko 100mb

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kiro67, Czerwiec 24, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kiro67

    kiro67 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Gdy włożyłem do komputera grę z lt 2.0-dirt 3, to komputer widzi około 100mb, zrobiłem obraz płyty i tyle samo zajmował. Gdy wkładam płyte do xbox z rgh to konsola również widzi tylko foldery video ts, audio ts i systemcośtam. Chciałbym grę przerobić na pliki dla rgh. Jakieś sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czym ten obraz robiłeś ??
    W clone cd albo imgburn zrób obraz
     
    1 osoba to lubi.
  4. kiro67

    kiro67 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    IMGBurn'em zrób
     
    1 osoba to lubi.
  6. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    UltraISO jest dobry do robienia obrazu.
     
    1 osoba to lubi.
  7. kiro67

    kiro67 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, zrobiłem przez imgburn, przerobiłem na god i śmiga. Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum