1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry z pendrajwa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fazior93, Grudzień 8, 2010.

  1. fazior93

    fazior93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dublin
    Witam , mam takie pytanie , czy moge odpalić grę na x'a z pendrajwa? z góry dzięki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jak wcześniej zapisałeś grę na penie przez xboxa to tak,a nie otworzysz wrzuconego obrazu z kompa
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli chodzi o to, że wpinacz pendrive do kompa i kopiujesz obraz, a potem pena do x'a, to takiej możliwości odpalenia gry nie ma.

    Jeśli chodzi o to, że używasz pendrive jako dysk twardy x'a i zrzucasz na niego grę (z poziomu x'a), to tak, da się tak.
     
  5. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Możesz tak zrobić, ale dalej będzie potrzebna płyta w napędzie :)
     
  6. pixsi

    pixsi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jezeli nic sie nie zminilo, to zeby odpalic gre, musisz miec ja w napedzie

    chyba w tym samym momencie napisalimsy;)
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  8. fazior93

    fazior93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dublin
    ok dzięki wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum