1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z pierwszego XBOX na XBOX 360 lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez epicsurgeon, Grudzień 11, 2014.

  1. epicsurgeon

    epicsurgeon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie.

    Odpowiedzi na poniższe pytanie szukam już od dawna, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć. Jeśli już kiedyś na forum padło to pytanie, proszę o odnośnik - jestem tu kompletnie nowy.

    Mianowicie, na LT 3.0 chciałbym nagrać kilka gier na pierwszego Xboxa (m. in. Conker). Czy to jest możliwe? Jeśli tak, to w jaki sposób (płyty DL, zwykłe DVD)? Z tego co wiem Xbox 360 ma wsteczną kompatybilność z tymi tytułami.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Nie ma takiej możliwości pod LT. Tylko przy RGH
     
  4. vtec fan

    vtec fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest taka możliwość kiedyś wypalałem gta sa przygotowane pod LT 3.0 na takiej płytce jak zwykła grę XDG3
     
  5. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Co Ty opowiadasz za bzdury... oczywiście że można. Zagrywałem i próbowałem wszystko działa. Z sieci w przypadku LT instalujesz potrzebny emulator ze strony MS. Później na płytę + lub - nie ma różnicy nagrywasz grę jak na starego Xboxa.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie tylko emulator bo taki obraz trzeba przygotować do współpracy z x360, jak nagra standardowo to będzie jako dysk z różnymi materiałami.
    nagrywałem grę BLACK oraz FABLE 1 więc idzie się z tym pobawić tym bardziej że jeśli nie znajdziesz jednego pliku to gra się nie uruchomi
     
Wczytywanie...

Poleć forum